Virágözön a Guccitól

2017. augusztus 21.
Jártunk már futurisztikus lakótelepen, nosztalgiáztunk a nagymamánk kincseket rejtő lakásában de még a budapesti Széchényi fürdőben is - ami a Gucci kampányait illeti. Ezúttal képzeletbeli virágos kertbe repít minket Alessandro Michele debütáló illata.

Teázás a nyíló virágokkal övezett út mentén, séta a zöldellő növényekkel befutott apartmanban, fürdés a virágokkal tarkított nádassal övezett tóban szürkületkor. Ezt az angol életérzést és képzeletbeli kalandozást kívánja megidézni a legújabb Gucci illat megálmodója, Alessandro Michele a Bloom illat viselésével.

A kreatív igazgató által elképzelt színek, dekor és minták hangsúlyozzák a nők természetes szépségét, kifejező erejét és egyediségét.  Az illat így olyan nőket szólít meg, akik a történetek részeseivé válnak, kapcsolódnak, ihletet merítenek az általuk kiválasztott tárgyakból, kultúrákból és művészetekből.

A Gucci Bloom üzenetét hűen tükröző kampányban pedig éppen ezért a Gucci kortárs nő alakjait Dakota Johnson színésznő, Hari Nef színésznő és modell, és Petra Collins művésznő testesíti meg.

Az illat jövő héttől kerül a boltok polcaira.