Megjelent a júniusi Marie Claire!

2016. május 13.
Travel különszámunkkal együtt megjelent a júniusi Marie Claire. A címlapon Dakota Johnson, aki egyre több arcát mutatja meg a filmvásznon.

Marie Claire Travel különszámunkban hazai és külföldi úti célokat ajánlunk, a low-budget hátizsákos utaktól a luxusutazásokig. Az utazás célja is sokféle lehet, mutatunk különleges esküvői helyszíneket, túraútvonalat, beszámolót olvashattok egy thaiföldi elvonulásról és bejárjuk a hazai borhoteleket is.

Júniusi számunk címlapján A szürke ötven árnyalata című filmmel ismertté vált Dakota Johnson szerepel, akinek a következő nagy dobása az emberszabásúakat kutató aktivista, Jane Goodall megformálása lesz.

Az Amerikában élő Kamarás Iván sok évvel ezelőtt szerepelt utoljára nálunk, most arra voltunk kíváncsiak, hogy mi újság vele és az amerikai álommal – annyit elárulunk, hogy ugyanolyan lehengerlően néz ki, mint régebben, és nem csak kívülről nem változott, de ugyanolyan kedves, mint hét évvel ezelőtt.

Exkluzív interjút készíthettünk a június 22-én Budapesten koncertező Anastaciával, aki a pályafutásáról, betegségéről és a kedvenc sorozatairól is beszélt.

A Riporter szekcióban bemutatjuk azokat a kínai nőket, akik még alig töltötték be a harmincat, mégis már „maradéknak” számítanak – a szingliség stigmáját Kínában talán nehezebb leküzdeni, mint bárhol máshol a világon.

Meddig húzzuk? című cikkükben a 35 és a 40 éves kor feletti gyerekvállalásról, illetve a teherbe esés esélyeiről kérdezünk szakembereket és érintetteket.

Pink tax – ismerős a fogalom? Arról van szó, hogy ugyanazokért a termékekért többet fizetünk, ha a női verziót vesszük meg. De miért, és mennyivel drágább egy egyszerű fehér póló a női osztályon? Ennek is utánajártunk.

Divatoldalainkon mindenki megtalálja a neki való fürdőruhát, több stílushoz válogattunk bikiniket és kiegészítőket.

Szépség terén már az igazi nyárra készülünk: főszerepben a fényvédő krémek.

Életmód rovatunkban Bejrútba látogatunk – a nem éppen könnyű időszakot élő városban egy csodálatos étterem működik, a tulajdonossal sikerült interjút is készítenünk.