Jennifer Aniston elárulta, melyik volt Rachel ikonikus rúzsa

2017. augusztus 30.
Rachel Green karaktere nemcsak a televíziózásban vált ikonikussá, a divatvilágra is nagy hatással volt. Jennifer Aniston most elárulta, melyik volt Rachel jellegzetes rúzsa, amit a legtöbb epizódban viselt.

A Jennifer Aniston által megformált Rachel Green annyira népszerű volt, hogy egy időben boldog-boldogtalan csak „A Rachelt” akarta minden fodrászatban. A Jóbarátok valószínűleg legnépszerűbb figurájának egész stílusa trendteremtő volt, és még ma sem nyúlhatunk nagyon mellé ha úgy öltözünk fel, mint annak idején a Long Island-i pincérnő. 


Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezt pedig ugyancsak megerősíti, hogy a világ még most is lázba jött, mikor megtudta, melyik volt Rachel Green ikonikus rúzsa, amit Aniston nemrégiben fedett fel a Glamournak adott interjújában. Ez a MAC Paramount névre keresztelt árnyalata, egy erős, barnás téglaszín, amit egyébként (ez a legjobb hír) még most is meg lehet vásárolni a márka üzleteiben. Aniston egyébként azt is elárulta, hogy mi az, amit nagyon nem sír vissza a ’90-es évek trendjeiből: ezek pedig az apró napszemüvegek, amik a színésznő szerint egyszerűen baromira nem hasznosak.

MarieClaireUK