2017. szeptember 20. | marieclaire.hu

Az arcolajok diadala

Az arcolajok diadalmenetét jó pár éve figyelemmel követhetjük. Lassan minden komolyabb piaci szereplő előrukkolt saját, tápláló és persze csodatévő olajos szérummal, melyekből izgalmas, sokoldalú indulókat is találhatunk.

Az arcolajok diadala

A közhiedelemmel ellentétben nem csupán a száraz bőr kényeztetésére alkalmasak az olajos arcápolók. Ha hidratált bőrt szeretnénk, mindenképp szerezzünk be egy, a bőrtípusunknak és igényeinknek megfelelő verziót. Segítségével számos jótékony, tápláló összetevővel kényeztethetjük a bőrünket, ráadásul ha támogatjuk a bőrünk olajszükségletét, azzal a vízvesztését is megakadályozhatjuk. Fontos, hogy bármilyen olajjal gazdagított verziót is választunk, érdemes a bevált napi hidratálónk mellett és nem helyett bevetni.

Lótuszban az erő

A Clarins Lótusz arcápoló olaja izgalmas kedvencünk a kategóriájából, amely a mitesszerekre hajlamos, problémás bőrűek kedvence lehet. Szabályozza a faggyúmirigyek termelődését, összehúzza a pórusokat, tisztítja a bőrfelszínt. A könnyen felszívódó, finom textúrája  nyugtatja és puhítja a bőrt. 13 300 Ft

A teljes arcolaj-körképért keresd az új Marie Claire Beauty Extra mellékletét!


Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Szépség

Itt a Z-generáció illata! Hugo Boss

Itt a Z-generáció illata!

Amikor a víz gyógyít, szépít egészség

Amikor a víz gyógyít, szépít