Az arcolajok diadala

2017. szeptember 20.
Az arcolajok diadalmenetét jó pár éve figyelemmel követhetjük. Lassan minden komolyabb piaci szereplő előrukkolt saját, tápláló és persze csodatévő olajos szérummal, melyekből izgalmas, sokoldalú indulókat is találhatunk.

A közhiedelemmel ellentétben nem csupán a száraz bőr kényeztetésére alkalmasak az olajos arcápolók. Ha hidratált bőrt szeretnénk, mindenképp szerezzünk be egy, a bőrtípusunknak és igényeinknek megfelelő verziót. Segítségével számos jótékony, tápláló összetevővel kényeztethetjük a bőrünket, ráadásul ha támogatjuk a bőrünk olajszükségletét, azzal a vízvesztését is megakadályozhatjuk. Fontos, hogy bármilyen olajjal gazdagított verziót is választunk, érdemes a bevált napi hidratálónk mellett és nem helyett bevetni.

Lótuszban az erő

A Clarins Lótusz arcápoló olaja izgalmas kedvencünk a kategóriájából, amely a mitesszerekre hajlamos, problémás bőrűek kedvence lehet. Szabályozza a faggyúmirigyek termelődését, összehúzza a pórusokat, tisztítja a bőrfelszínt. A könnyen felszívódó, finom textúrája  nyugtatja és puhítja a bőrt. 13 300 Ft

A teljes arcolaj-körképért keresd az új Marie Claire Beauty Extra mellékletét!