Az arcolajok diadala

2017. szeptember 20. |

Az arcolajok diadalmenetét jó pár éve figyelemmel követhetjük. Lassan minden komolyabb piaci szereplő előrukkolt saját, tápláló és persze csodatévő olajos szérummal, melyekből izgalmas, sokoldalú indulókat is találhatunk.

Az arcolajok diadala

A közhiedelemmel ellentétben nem csupán a száraz bőr kényeztetésére alkalmasak az olajos arcápolók. Ha hidratált bőrt szeretnénk, mindenképp szerezzünk be egy, a bőrtípusunknak és igényeinknek megfelelő verziót. Segítségével számos jótékony, tápláló összetevővel kényeztethetjük a bőrünket, ráadásul ha támogatjuk a bőrünk olajszükségletét, azzal a vízvesztését is megakadályozhatjuk. Fontos, hogy bármilyen olajjal gazdagított verziót is választunk, érdemes a bevált napi hidratálónk mellett és nem helyett bevetni.

Lótuszban az erő

A Clarins Lótusz arcápoló olaja izgalmas kedvencünk a kategóriájából, amely a mitesszerekre hajlamos, problémás bőrűek kedvence lehet. Szabályozza a faggyúmirigyek termelődését, összehúzza a pórusokat, tisztítja a bőrfelszínt. A könnyen felszívódó, finom textúrája  nyugtatja és puhítja a bőrt. 13 300 Ft

A teljes arcolaj-körképért keresd az új Marie Claire Beauty Extra mellékletét!


Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Szépség