Frizuratrendek Hajas László szalonjaiból

2017. október 16.
Idén tizenegyedik alkalommal szavazhatott a fodrász szakma, a meghívott sajtó és a legigényesebb vendégek ízlését képviselő sztárok a Hajas Szalonok fodrászainak frizuráira a Symbol művészeti galériában. Az extravagáns nyertesekre pedig érdemes egy pillantást vetni nekünk is.

 

A pályaművek többsége a hordhatóság jegyében készült, ezeket szakmai szempontból Zsidró Tamás, Papasz Vasziliosz, Szabó Imre, Kucsera Zsolt, Szécsényi István, Rózsa Erzsébet és Arató Krisztián mesterfodrászok és a szépségszakma képviselőiből álló zsűri értékelte.

A sztárok közül többen már évek óta választanak kedvencet, Stohl András, Nyári Alíz, Nyári Edit, Vásáry André, Harsányi Levente, Epres Panni, Csonka András, Fábián Juli, Léber Barabara szavazatai alapján egyértelműen Lóderer Ádám extra kék színű frizurája vitte el a díjat.

A sajtó munkatársai is választottak kedvencet, minden évben ők ítélik oda a leglátványosabb átváltozásnak járó Metamorfózis-díjat. Idén ezt is egy letisztult, szép frizura készítője, Gál Gréta kapta.

A szakmai kategóriák győztesei a Hajas Cut & Color Competition 2017. versenyen

Metamorfózis sajtódíj a leglátványosabb átváltozásnak: Gál Gréta

Sztárok kedvence: Lóderer Ádám

Közönség kedvence: Schmidt Georgina