Bombabiztos szépségtippek a Victoria’s Secret modelljeitől

2017. november 25.

Bella Hadid

A szupermodell nemrég a Harper’s Bazaarnak elárulta, hogyan készül fel egy-egy nagyszabású divatshowra. „Nagyon szeretek maszkokat használni, és kerülni a sminket is a show-k előtt. Most van pár szabad hetem a divatesemény kezdetéig, ez nagyban segíti a felkészülést. Ilyenkor szeretek figyelni arra, hogy sok vizet igyak, így méregtelenítem a szervezetemet. A sok haj- és arcmaszkkal úgy érzem, megadom a testemnek azt, amire szüksége van.” – osztotta meg a titkot Bella.

Sara Sampaio

A portugál modell az egyszerű, de nagyszerű hajtippek mestere. ” Ha a hajamról van szó, csupán két trükkre van szükségem: egy jó hajvágásra, illetve egy szuper kondicionálóra. Minden más felesleges! Majdnem minden nap dolgozom, így nap mint nap rengeteg termék kerül a hajamra. Az egyik legrosszabb érzés, mikor úgy fekszem le, hogy még rajta van a sok termék a hajamon, és ezáltal a bőrömre is kerül bőven belőle. Éppen ezért minden éjjel kihagyhatatlan az alvás előtti zuhany számomra.”

Candice Swanepoel

A Dél-afrikai modell a természetes fertőtlenítő hatású bőrápolást favorizálja. „A munkámhoz nagyon sok sminket kell viselnem, így számomra fokozottan fontos, hogy megfelően tisztítsam az arcbőrömet. Éppen ezért teafa olajat és zöld teát  használok erre a célra” – nyilatkozta a Vogue-nak a modell.

Alessandra Ambrosio

A VS angyala verhetetlen, ha anti-agingről van szó. „Megpróbálom az arcbőrömet a lehető legteljesebb módon táplálni. Ehhez különféle hidratálókat és szérumokat használok, na és persze az SPF, azaz fényvédő faktorral ellátott termékek szintén a napi rutinom részét képezik.”

Taylor Hill

A márka egyik legfiatalabb angyala a méltán népszerű szuperélelmiszerre, a kókuszolajra esküszik. „Az egész testemre használom, sőt, néha még az arcomra is. Még az utazásaim során is szoktam magammal vinni az olajból, hiszen csak egyszerűen egy utazós dobozkába kell raknom belőle, mégis megadja azt a teljeskörű ápolást, amire az otthonomtól távol is szükségem lehet.”