Gisele Bündchen történelmet írt smink nélküli címlapfotójával

2018. február 04.
A brazil szupermodell smink nélkül, természetes arcával szerepelt az olasz Vogue februári számának címlapján.

Egyre több híresség áll a „no make up”-mozgalom mellé, legutóbb például arról cikkeztek, hogy a régóta természetes szépséget hirdető Alicia Keys még a Grammy vörös szőnyegére is smink nélkül lépett ki. A tökéletesre festett arcok hamissága elleni harc pedig máris újabb mérföldkőhöz érkezett Gisele Bündchen címlapfotójával.

A brazil szupermodell az olasz Vogue februári számának címlapján mutatta meg természetes arcát, amihez ráadásul lyukas melegítőt és túlméretezett nyuszis mamuszt is húzott. Igaz, Gisele smink nélküli arca itt még tematikusan motivált, ugyanis a Vogue a „vasárnap Gisele-lel” koncepcióra fűzte fel a modell hétköznapi arcát megmutató anyagot, plusz némi rosszmájúsággal együtt azért lefogadnánk, hogy sminkből és Photoshopból is került azért a szupermodell arcára. Ettől függetlenül is fontos persze, hogy a fotók a 37 éves Bündchen természetességét hangsúlyozzák és nem csillogó, füstös szemekbe és élénk rúzsokba öltöztették őt.

Jamie Hawkesworth csodaszép fotói persze továbbra is gyönyörűnek láttatják Gisele Bündchent, aki egyébként a világ második legjobban fizetett modellje.