Top 3 kedvenc szépségkütyünk tavaszra

2018. március 09.
A 2018-as tavaszi megújulást idén debütáló szépségkütyük széles tárházával is bebiztosíthatjuk. A következő mesterhármas ugyan kimaradt a friss, Marie Claire Beauty mellékletünkből, de kár lenne kihagyni őket a szezon nagyágyúi közül.

Tökéletes edzőtárs

Lássuk be, az edzés sokkal jobban megy, ha ott áll mellettünk valaki, aki diktálja az ütemet. Azonban 2018-ban már egy okoskütyü is be tudja tölteni a coach szerepét. A Mio újdonsága javaslatot ad a fittségünk alapján, hogy milyen mozgásforma is lenne ideális az adott napra. A szerkezet viszont nem csak a sport intenzitását és idejét határozza meg, de pihenésre is int, ami ugyanolyan fontos, mint az aktív testmozgás.

Sőt, az edzésidőn túl sem érdemes megválni a kis coach-tól, hiszen aktivitásmérőként, lépésszámlálóként is remekül funkcionál, ráadásul még az alvásminőség naplózására is alkalmas. Nincs több kifogás az mozgásgazdag, kiegyensúlyozott életmódra!
Ár: 62 999 Ft

Multifunkcionális mobil-kozmetika 

A Braun Silk-épil 9 SkinSpa a világ első számú arcepilátor- és tisztítókefe-rendszere, amelynek köszönhetően ki sem kell lépnünk a házból egy teljeskörű kozmetikai kezelésért.  Az innovatív MicroGrip epilátorfej segítségével az eddiginél sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk eltávolítani még az extra rövid szőrszálakat is az arc területéről.

Nagy pluszpont, hogy a márka gondolt az érzékeny arcbőrűekre is, hiszen az okoskütyü nagy frekvenciájú masszázsrendszere aktív, pulzáló rezgésekkel segíti a gyengéd epilálást, csuklós fejének köszönhetően pedig gyengéden igazodik a test körvonalaihoz. Az extra kényelem és a megnyugtató élmény érdekében a multifunkcionális csöppség a zuhany alatt és a fürdőkádban is használható, hiszen kizárólag vezeték nélkül működik, tehát egy sietős hétköznap estén sem kell lemondanunk a minikozmetika előnyeiről.
Ár: 54 999 Ft

Kényeztető arcszauna

Legyen szó arctisztításról vagy téli megfázásról, ez a kompakt arcszauna gőzöléshez és inhaláláshoz is a legjobb barátunkká válhat.  Hiszen a két gőzölőfej még azt is lehetővé teszi, hogy válasszunk a kifejezetten a légutakat célzó, vagy a teljes arcgőzölés között.

A rendszeres használatra tervezett Laica Arcszauna segít megőrizni bőrünk természetes nedvességtartalmát, hidratálja a bőrt és serkenti a vérkeringést. Illetve, ha arckrémek, maszkok használata előtt alkalmazzuk, akkor még a hatóanyagok bőrbe hatolását is elősegíti. Sőt, azoknak, akiknek a sminklemosás egy örökös szenvedés, van egy jó hírünk: ha pár percre a gép felé hajolunk a makeup eltávolítása előtt, hihetetlenül megkönnyíti a dolgunkat a jótékony vízgőz.
Ár: 13.990Ft