3 tökéletes szépségajándék apák napjára

2018. június 12.
Most, hogy kellőképpen „kiörültük” magunkat a világ más országaiban megült apák napjának, végre kiélvezhetjük a magyar június harmadik vasárnapján ünnepelt verziót is. Három remekbe szabott ajándékötletet mutatunk, amibe a te apukád szíve is beleremeghet!

Legendát egy legendának

A Montblanc nem aprózta el, amikor kitalálta, hogy egy férfias, fás-orientális illatot alkot. A Legend Night parfüm képében sikerült maradandót alkotnia a márkának, ha férfias, sziklaszilárd apaképpel éled az életet, és éppen azon rágódsz, mi az, ami felér az apukád nagyságához illatban, ne is keress tovább. Alkalmi, különleges illat, amelyben a bergamott, zsálya, ibolya, vetiver, pacsuli, vanília illatjegyek kergetik egymást boldogan.

EDP 30 ml 8790 Ft

Bozontos apák kedvence

Ha a szakáll örökre apukád imidzséhez és szívéhez nőtt, könnyű a dolgod kényeztetést illetően. Akár barkó, akár kecskeszakáll, akár burjánzó rengeteg, egy kis szelídítés sosem árt. Ajándékozd meg „pucér szakállolajjal” a csodás arcszőrzetért. A Lush apák napi szériájának No Trouble Pucér szakállolaj tagját könnyű használ, kéz melegre olvad, majd a szakállon eldolgozva cédrusfa és a szantálfa olajainak feledhetetlen, megnyugtató illatát árasztja. A lágyító bio illipevaj és a bio jojobaolaj ápolja a bőrt, a bio extra szűz olívaolaj fényesen tartja a szőrszálakat, a neroliolaj pedig jókedvre derít.

1990 Ft

Apák napi védelem

Az érzékeny bőrű apák kedvence lehet a Nivea új szériája, az érzékeny bőrre való, a borotválkozás során keletkező mikro-vágások ellen védő Sensitive Recovery termékcsalád. A bőr kipirosodásával, húzódásával, gyulladásával a férfiak éppúgy küzdenek, mint a nők. Azoknak az apukáknak lesz ez szuper megoldás, akiknek sok kellemetlenséget okoz a borotválkozás után fellépő irritáció. A borotválkozáskor kialakuló mikro-vágások ellen nyújt védelmet a NIVEA MEN Sensitive Recovery Borotvahab (ajánlott fogyasztói ára: 200 ml – 919 Ft), és a NIVEA MEN Sensitive Recovery Borotvagél (ajánlott fogyasztói ára: 200 ml – 1239 Ft), valamint a NIVEA MEN Sensitive Recovery After Shave Balzsam (ajánlott fogyasztói ára: 100 ml – 2599 Ft), amelyeknek nagy eséllyel külön-külön, de szettben is nagyon örülhetnek az apukák.