Erre a fehér csíkra esküsznek a legszebb hollywoodi sztárok

2018. július 03.
A fehér szemkihúzás trendje az egyik legforróbb az idei nyári hónapokban... Rihanna, Bella Hadid, Margot Robbie mind-mind beálltak a sorba, lássuk, miért is szeretik ennyire.

A szemkihúzás nem számít a legpraktikusabb nyári sminktrükknek, a magas hőfokok, a napsütés gyakran elmaszatolódott, leizzadt sminket eredményeznek. A szemünk alatt éktelenkedő fekete karikák és az elkenődött cicásítás a szemek szélén minden, csak nem szexi. Erre kitűnő megoldás a hírességek egyik idei, új favoritja, a fehér szemhéjtus, vagy fehér szemceruza alkalmazása.

A legtöbben a ragyogó fehér, és metálos árnyalatot választják, aminek az eredménye egy feltűnő, mégis könnyed nyári smink. A kevesebb több jegyében használhatjuk a fekete, vagy a színes tusok és szemceruzák helyett.

Mivel élénk, feltűnő szín, azonnal a szemekre irányítja a hangsúlyt, de ügyeljünk arra, hogy jó minőségű terméket válasszunk, és próbáljuk minél vékonyabb a felvinni, hogy könnyű, letisztult hatást keltsen. Ha túl vastagon visszük fel, vastag hatása lesz magának a texturának is, és egészen esetlenül hat majd.

Íme egy-két inspiráció, amikor szépen, letisztult formában vetették be az új sminktrendet!


Bella Hadid egy fekete, vékony tusvonallal megtámogatva viselte a vörös szőnyegen

Futurisztikus és merész verzió Willow Smith-től


Virgil Abloh dizájner és a fehér, letisztult tusvonallal virító Rihanna

Fotó: Profimédia – Red Dot