Hajsminkek a csúcson

2018. július 04.
A határtalan lehetőségek tárházát rejti a hajsminkek 21. századi világa. A legtöbb gyártó elképesztő színskálában kínál egyre okosabb verziókat a fesztivállátogatóknak, és persze az önkifejezést a hajszínükön keresztül gyakorlóknak egyaránt.


A nem mindennapi hajszínek most kifejezetten divatosak, és ezzel párhuzamosan egyre nehezebb kitűnni a tömegből és ez a közösségi médiára duplán igaz. A kifutókon végig vonuló szépségeken, a fotómodelleken és a hírességeken is merész, látványos stílusokat figyelhetünk meg. Ezeket a stílusokat feltűnő sminkkel vagy erős rúzzsal lehet a legkönnyebben elérni – de mindezt új szintre emelve elkezdhetjük sminkelni a hajad is.

A kreatív hajszínek szolgálatában megint nagyot alkotott a L’Oréal Professionnel, amely az új Color Flash szériával a nem mindennapi színek exkluzív árnyalatait hozza el. A család tagjaival ráadásul nem kell tartós változtatások mellett elkötelezni magunkat, az árnyalatok használata egyszerű és gyors, ráadásul egyetlen egy hajmosással azonnal eltüntethetők a hajból! Vagyis játszhatunk a különböző színek kombinációival, ahogy azt sminkelés közben is szoktuk. Egy pillanat alatt felvihető és a festék hajmosás után el is tűnik.

A szolgáltatás formájában elérhető Flash Colors hajfestékek legnagyobb előnye a gyorsan és kötelezettségek nélkül bevethetőek,
professzionális, azonnal látható változás. Minden hajtípusra és hajszínre egyszerűen alkalmazhatók a géles textúrának köszönhetően és a haj kisminkelése maximum 15 percet vesz igénybe. Az árnyalatok ráadásul keverhetők, így a stílusunk még egyedibb lehet. Sminkelhetjük akár csak a hajvégeket vagy készíthetünk extrém rózsaszín csíkot a hajba – mindezt kilenc árnyalat, határtalan stílus-kombinációjával.