3 egészen elképesztő frizura a vörös szőnyegről

2018. május 21.
Gyakori kritika a kifutói frizuratrendekkel kapcsolatosan, hogy komoly részük „hordhatatlanok”. Most három olyan, a vörös szőnyegről hozott példát mutatunk, amelyek bár szépek, drámaik, messze vannak egy utca-, vagyis partiképes frizuráktól.

Kontyban az erő – 71. Cannes-i Filmfesztivál

Aissa Maiga francia-szenegáli színésznő frizurája szinte vászonra kívánkozik. A diszkrimináció ellen is felszólaló színésznő a gálára úgy látszik elengedte a megszokott, szofisztikált, visszafogott frizurák iránti vonzalmát, és Balmain ruhájához egy elképesztően feltűnő, búbos frizurát, vagy inkább póthajat viselt. Azt el kell ismerni, hogy bár tényleg nem hétköznapi választás, de a célnak tökéletesen megfelelt: erőt sugárzó, drámai styling volt.

Oroszos vadság – 71. Cannes-i Filmfesztivál

Elena Lenina orosz tévésztár minden szempontból a határokat súrolt az idei gálán. Haját, melyet a szaklapokban a fesztivál legvadabbjaként emlegetnek, szinte új magasságokat súrolt, egyben feszegette a fizikai határokat is. A feltornyozott, a tetején kicsúcsosodó frizura leginkább egy fordított, krepp hatású fagyi kehelyre emlékeztetett.

Minikontyos irokéz – The Brit Awards 2017

Katy Perry egy korábbi vörös szőnyeges gálán, Nagy-Britanniában sokkolt ezzel az extravagáns frizurával. Precíz, több sávra fésült hajából több tincset leválasztva, megcsavarva készítettek apró, szoros kontyokat. Az eredmény? Elegáns, de kifejezetten merész irokéz frizura.

Fotó: Profimédia – Red Dot