3 bombabiztos szemkörnyékápoló

2018. szeptember 05.
A szemkörnyék-ápolás virágzó terület a bőrápolásban, ahol számtalan izgalmas újdonság, és régi kedvenc segíti a karikák, ráncok, vagy éppen a puffadás eltüntetését. Három kipróbált kedvencünket mutatjuk be.


Új kékfény harcos

Egészen friss, őszi újdonság az Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex. Nem túlzás azt állítanunk, hogy az Estée Lauder új csodaszere eget rengető újdonság a digitális kor gyermekeinek, pontosabban nőinek. Az szemkörnyékápoló segít enyhíteni az arcbőr öregedését gyorsító modern kori tényezők, így a mobilunk, notebookunk által éjjel keltett kékfény hatásait.
Az Y generációnak szinte kötelező a gél állagú zsenit a mindennapok szintjén ennél jóval több ok miatt is szerethetjük. Rendkívül finom, selymes hatású a textúrája, szinte egybeolvad az érzékeny szemkörnyékünkkel, és a legszárazabb, csapvizes arcmosást követően is újjáéleszti, és hidratálttá varázsolja a bőrfelszínt.

20 990 Ft

Érzékeny szemekre

Az újgenerációs bőrápolás egyik legsikeresebb tagja a NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Szemkörnyékápoló. A márka termékcsaládjának innovatív formulája stimulálja a sejtek aktivitását, segíti a megújulásukat, és arra ösztönzi őket, hogy úgy viselkedjenek, mint a fiatalabbak.
A magnólia kivonatot tartalmazó krémet több okból is nagyon szeretjük, kifejezetten könnyű, illatmentes a formulája, így az érzékeny bőrűek, pláne „érzékeny szekörnyékűek” legjobb barátja lehet a szarkalábak elleni harcban. Pillanatok alatt beszívódik, meglepően tartalmas, kiadós, nem ragad, praktikus a csomagolása, így a retikülben is állandó utas lehet.

3999 Ft

Avokádós kényeztetés a 20-as éveinkre

Kylie Jenner nem véletlenül sorolja a három lépcsős arcápolási rutinja közé a Kiehl’s legendás szemkörnyékápolóját, a Creamy Eye Treatment Avocadót. Mi főleg a fiatalabb, érzékeny szemkörnyék gondos ápolására ajánlanánk, amelynek meglepően sokáig kitartó, hű társa lesz. Külön pirospontot érdemel, a kellemesen krémes, sűrű textúrája, amely felkenve egy éles kanyarral lágyabb, szinte „vizesbe” hajló lesz. Kontaktlencse viselés mellett tesztelve is nagyon szépen teljesített, hidratál, és tényleg rögtön üdébb tekintetet varázsol, egy „görbe” este után is…

8950 Ft