Magyar szupermodell a Giorgio Armani új arcainak sorában

2018. október 12. |

A Giorgio Armani Beauty új arcai között lenyűgöző dívák, szépséges modellek kapnak kiemelkedő szerepet az olasz márka életének soron következő hónapjaiban. Köztük Palvin Barbi is…

Az új beauty kampány az 5 új sztárral 2018 szeptemberében indult, és a szépségnagykövetek sorát látva, tényleg nagyon jól, és finoman összeválogatott hírességek alkotják a csapatot.

Az alábbiakban a luxusbrand új arcait mutatjuk be! A csoportot gazdagítja egyébként az Academy Award győztes színésznő, Cate Blanchett, akit már év elején bejelentett a Giorgio Armani Beauty, mint legelső Global Beauty Nagykövet. Cate Blanchett a Sì illat arca volt a 2013-as megjelenése óta. Az új szerepében megtestesíti a smink és bőrápolás világát is.


Fotó: David Sims

1. Barbara Palvin az ACQUA DI GIOIA illat arca volt 2014 óta és részt vett a márka globális fejlesztési programjában: Acqua for Life-ban. Az ő vibráló szépsége, játékos, szabad aurája és a márka iránti elköteleződése Palvin Barbarát a szépség világának tökéletes tagjává tette. A fiatal magyar modell karrierje során a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt és Párizs, Milánó, London divathetein is a kifutón sétálhatott.

Giorgio Armani Beauty

2. Elaine Zhong, más néven ZHONG Chuxi (钟楚曦), egy díjnyertes kínai színésznő, legjobban a kritikusok által elismert Youth (2017) filmből ismert. Egy igazi előadóművész, a rangos Shanghai Theater Academy-n diplomázott. Ma már ő a vezető egyénisége az új generációs kínai mozi világának. Elaine Zhong’s erőteljes szépsége és kiváló adottságai segítik ahhoz, hogy a természetes elegancia és hitelesség központi értékeit továbbítsa.

Fotó: Antony Jones/Getty Images

3. Sara Sampaio portugál modell, aki jelenleg New Yorkban él, a márkával először a SÌ PASSIONE illat kampányában működött együtt, Cate Blanchett és Adwoa Aboah mellett. A legnevesebb divat újságokban számos címlapot kapott, és a modern világ catwalk ikonjává vált töretlenül pozitív személyiségével, a ragyogó mosolyával, belülről sugárzó szépségével. 2016 júniusában, az American Society-val fogott össze, ahol az állatkísérletek (ASPCA) megelőzésének támogatása és az otthon nélkül maradt állatok megmentése volt a célja.


Fotó: David Sims

4. Madisin Rian egy new york-i divatmodell, neves márkák kifutóin sétált. Korábban ebben az évben, a márka Neo Nude kollekció kampányához vibráló energiájával és hihetetlen szépségével járult hozzá. A nyitott személyiségű Madisin Rian egy lelkes utazó, vágya a világ körbejárása családjával együtt.

Fotó: Antony Jones/Getty Images

5. Az olasz modell és színésznő Greta Ferro főszerepet játszott az Una Giacca-ban (A Jacket), amely az első Armani/Laboratorio projektről szóló rövidfilm volt.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra? new school of makeup

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai férfi illat

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai

A legcukibb húsvéti szépségboxok bőrápolás

A legcukibb húsvéti szépségboxok