Magyar szupermodell a Giorgio Armani új arcainak sorában

2018. október 12.
A Giorgio Armani Beauty új arcai között lenyűgöző dívák, szépséges modellek kapnak kiemelkedő szerepet az olasz márka életének soron következő hónapjaiban. Köztük Palvin Barbi is…

Az új beauty kampány az 5 új sztárral 2018 szeptemberében indult, és a szépségnagykövetek sorát látva, tényleg nagyon jól, és finoman összeválogatott hírességek alkotják a csapatot.

Az alábbiakban a luxusbrand új arcait mutatjuk be! A csoportot gazdagítja egyébként az Academy Award győztes színésznő, Cate Blanchett, akit már év elején bejelentett a Giorgio Armani Beauty, mint legelső Global Beauty Nagykövet. Cate Blanchett a Sì illat arca volt a 2013-as megjelenése óta. Az új szerepében megtestesíti a smink és bőrápolás világát is.


Fotó: David Sims

1. Barbara Palvin az ACQUA DI GIOIA illat arca volt 2014 óta és részt vett a márka globális fejlesztési programjában: Acqua for Life-ban. Az ő vibráló szépsége, játékos, szabad aurája és a márka iránti elköteleződése Palvin Barbarát a szépség világának tökéletes tagjává tette. A fiatal magyar modell karrierje során a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt és Párizs, Milánó, London divathetein is a kifutón sétálhatott.

Giorgio Armani Beauty

2. Elaine Zhong, más néven ZHONG Chuxi (钟楚曦), egy díjnyertes kínai színésznő, legjobban a kritikusok által elismert Youth (2017) filmből ismert. Egy igazi előadóművész, a rangos Shanghai Theater Academy-n diplomázott. Ma már ő a vezető egyénisége az új generációs kínai mozi világának. Elaine Zhong’s erőteljes szépsége és kiváló adottságai segítik ahhoz, hogy a természetes elegancia és hitelesség központi értékeit továbbítsa.

Fotó: Antony Jones/Getty Images

3. Sara Sampaio portugál modell, aki jelenleg New Yorkban él, a márkával először a SÌ PASSIONE illat kampányában működött együtt, Cate Blanchett és Adwoa Aboah mellett. A legnevesebb divat újságokban számos címlapot kapott, és a modern világ catwalk ikonjává vált töretlenül pozitív személyiségével, a ragyogó mosolyával, belülről sugárzó szépségével. 2016 júniusában, az American Society-val fogott össze, ahol az állatkísérletek (ASPCA) megelőzésének támogatása és az otthon nélkül maradt állatok megmentése volt a célja.


Fotó: David Sims

4. Madisin Rian egy new york-i divatmodell, neves márkák kifutóin sétált. Korábban ebben az évben, a márka Neo Nude kollekció kampányához vibráló energiájával és hihetetlen szépségével járult hozzá. A nyitott személyiségű Madisin Rian egy lelkes utazó, vágya a világ körbejárása családjával együtt.

Fotó: Antony Jones/Getty Images

5. Az olasz modell és színésznő Greta Ferro főszerepet játszott az Una Giacca-ban (A Jacket), amely az első Armani/Laboratorio projektről szóló rövidfilm volt.