November 20-án egy frizurával 200 gyermek életét mentheted meg

2018. október 30.
Negyedik alkalommal rendezik meg a REDKEN jótékonysági „frizuramaratonját”, a CUT-A-THON -t. Az ország legmenőbb szépségrendezvényén 10 ezer forintért nem csak professzionális konzultációt, új frizurát és otthoni hajápoló termékeket kapsz ajándékba, hanem a befizetett összeggel 200 rohingya menekült kisgyerek védőoltását is biztosítod.


Fotó: Oladimeji Odunsi – Unsplash

CUT-A-THON napján, november 20-án a fodrászok reggel 8 és 20 óra között vágják rendületlenül a jótékonykodó vendégek haját. Ezen a napon a Redken fodrászai leteszik az ollójukat a szalonjukban, és az egész napot a rendezvényre szentelik. A rendezvény az eddigiekhez hasonlóan, idén is a L’Oréal Akadémián kerül majd megrendezésre.

Minden a rendezvényre beregisztrált vendég egy jelképes összegért cserébe (10.000 Ft) professzionális konzultációt, új frizurát és otthoni hajápoló termékeket kap ajándékba. A rendezvényen összegyűlt teljes összeget pedig az UNICEF MAGYARORSZÁG kapja.

Célzottan egy konkrét projektet, a rohingya válság gyermek áldozatait szeretnék idén a szervezők támogatni. Hatalmas kolerajárvány veszélye fenyegeti ugyanis őket, amely akár 3 óra alatt halálos kimenetelű lehet egy-egy beteg esetében. A menekülttáborban jelenleg a gyermekek nagy része nem kapott még oltást, de ezen most egy új frizurával te is sokat változtathatsz.

Regisztrálni szeretnél?

Idén egy saját, csak a CUT-A-THON rendezvényre fejlesztett weboldalon történik a regisztráció: ITT.

Ezen a honlapon nem csak regisztrálni tudsz, hanem részletesen olvashatsz az UNICEF-ről és a támogatott projektről is.

Az elmúlt években egyébként olyan hírességek álltak a fodrászmaraton esemény mellé, mint Hajas László, Majoros Péter- Majka, Dolhai Attila, Sasvári Sándor, Janza Kata, Singh Viki és Nagy Adrienn (Jóban Rosszban).