Ezeket kend a hajadra, hogy ragyogóan fényes legyen!

2018. május 22.
A tavaszi szél és a nyári nap száraz tincsek sokaságát hozza el. Megnéztük, hogy milyen szérumokkal vonhatjuk be és hozhatjuk formába a sprőd, száraz rőzsénket szárítás előtt vagy után, hogy élettel teli, fényes frizuránk legyen.

Hajsimító, fényesítő bajnok

A Paul Mitchell Super Skinny hajsimító sorozatának széruma speciállis összetevőkkel alakít nagyon, ami az össze-vissza álló hajszálak megfékezését illeti. Nagy előnye még, hogy minden hajtípushoz ajánlott, ráadásul a hajszárítás idejét is lényegesen lerövidíti, megvédi a hajat a hajszárítás, a sütés és a vasalás hőhatásaival szemben. Ebben a válogatásban természetes alap, hogy a frizurának magas fényt ad, nem is akármilyet!

Ára: 5200 Ft

Ragyogj, mint egy gyémánt

A Redkent nem véletlenül sorolják a legszuperebb hajspecialista márkák közé, a brand a Diamond Oil Glow Dry termékcsaláddal szerintünk különösen nagyot domborított. Persze a csomagolás is szexi, feltünő, de a belső az, ami ebben a szériában nagyot szólt. Az értékes olajokkal gazdagított hajápoló formula megkönnyíti a haj szárítását és tündöklő fényt kölcsönöz neki. A fényfokozó hajolaj nagy kedvencünk, intenzív ragyogást ad pillanatok alatt.

Ára: 15 400 Ft

Vegán csodaszer

A The Body Shop Polynesian Monoi szépítőolaja a természet zseniális kincse, minden száraz haj megmentője. A márka a hajfényesítő megalkotásakor abból indult ki, hogy a polinéziai nők már 2000 éve használják a Monoit, ami az illatos kókuszolaj és egzotikus virágok egy különleges és ősi keveréke. A csodálatosan ragyogó bőrt, és hajat biztosító vegán olaj mesterien kondicionál is.

Ára: 6390 Ft