A legmenőbb rajzfilm inspirálta szépségújdonságok

2018. november 21.
Nem épp új jelenség, hogy egy smink márka sztárok, vagy szupermodellek helyett egy-egy animációs hírességre szabja a kollekcióját, cserébe egyre gyakoribb. Most három izgalmas újdonság következik a nemzetközi kínálatból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This #nclaxbarbie vitamin E infused cuticle oil is Bubblegum scented!!!! Could it be more perfect? 🙈

NCLA (@nclabeauty) által megosztott bejegyzés, Nov 19., 2018, időpont: 11:35 (PST időzóna szerint)

Barbie-baba rózsaszín

A Barbie mese-sorozat sok mai kislány kedvence, és bár az idősebb korosztály tagjaiként mi csak játék formájában élvezhettük kedvencünket, a kötődést tovább erősíthetjük két különleges sminktermék formájában. Az amerikai NCLA Beauty a Mattel céggel közösen most egy hivatalos Barbie témájú kollekciót dobott piacra, amellyel azonnal vissza repülhetünk a gyerekkorunkba és a 90-es évekbe. A limitált szériás körömlakkok, és rúzsok természetesen kifejezetten csajos színskálán mozognak (12-20 dollár között). Az sem mellékes, hogy vegán, cruelty free termékekről beszélünk.

Tükröm-tükröm

A kis hableány kollekciójuk után egy Hófehérke inspirálta ecsetszériát mutat be a Spectrum Collections sminkmárka. Múzsájuk két smink táskát is ihletett, pontosabban az egyiket a Disney-mostoha. Egy szépséghibája van a meseszép termékeknek, hogy kizárólag az Egyesült Királyságban elérhetőek. Vagyis éppen jó indok egy londoni karácsonyi nagybevásárlásra.

Régi kedvenc elektromosítva

A Helló Kitti korszak úgy tűnik soha nem ér véget. Az imádott cicalány most egy Proactiv Hello Kitty Brush Set (70 dollár) nevű arctisztító szetthez kölcsönözte arcát és nevét. A Sanrio ultracuki kollaborációja most novemberbe mutatkozott be. A Proactiv cicafejes arctisztítójához három különböző tisztítófej is tartozik, Így nem csak mi tisztítással, hanem mikromasszázzsal is kényeztet bennünket ha kell.