A pöttyös outfit-láz után itt a pöttyös luxusparfüm

2019. március 22.
Alig egy napja mutattuk be nektek a szezon legizgalmasabb pöttyös ruhadarabjait, de máris emeljük a tétet a Carolina Herrera áprilisban érkező Good Girl Dot Drama illatával.


A Carolina Herrerától megszokhattuk, hogy prémium kategóriában gondolkodik, nemcsak illatok, de csomagolás terén is. Legfrissebb tavaszi illatújdonságukat, a Good Girl Dot Dramát – összhangban a pöttyös trend alapján készült ajánlónkkal – olyan outfitbe csomagolták, hogy nem túlzás azt állítanunk, szinte a kifutókon is megállná a helyét.

A „kollektor” vagyis gyűjtői kiadásnak szánt parfüm dizánját az emblematikus fekete-fehér pöttyös minta ihlette, az üveg tervezésében pedig Karlie Kloss is közreműködött. A 80ml-es üveg dobozán a szupermodell aláírása is helyet kapott – arany betűkkel.

Az új Good Girl Dot Drama Eau de Parfum a 2016-ban debütált Good Girl okos, bátor, rejtélyes és ellenállhatatlan oldalát mutatja meg. Az új kiadást a polka dot trend inspirálta, ami egyébként a Carolina Herrera márka korai éveiben is meghatározó designelem volt.