Reese Witherspoon long bobot vágatott nyárra

2019. június 09.
Reese túl van a Hatalmas kis hazugságok második évadának forgatásán, és úgy döntött, beújít egy long bob frizurát. Előbb vagy utóbb, de úgy tűnik, mindenkit utólér ez a trend. 

Kim Kardashian, Natalie Portman, Demi Lovato: csak néhány azok közül, akik engedtek a long bob frizura kísértésének. És milyen jól tették, ugyanis egy jól vágott bob szinte minden arckarakterhez és arcformához tökéletes lehet. Reese szív formájú arcát is nagyszerűen keretezi a bob, melynek egy hosszabb, kulccsontig érő verziója mellett tette le a voksát a színésznő.

A bob nem csak az arcot keretezi, de volument is ad a hajnak, hiszen kevésbé húzza a súlya a szálakat, illetve a szélfújta fazon is nagyon jól áll neki, ha kevésbé szigorú hatást szeretnénk elérni vele. És az is biztos, hogy a nyári hőségben könnyebben is kezelhető ez a hossz, mint a hosszú hajzuhatag. Egy long bobot fel lehet kötni teljesen vagy félik, lehet bele kendőt kötni, jól kombinálható akár fejkendővel vagy hajpánttal is, rövid és hosszú frufruval… – tényleg végtelen lehetőség rejlik benne!