Itt vannak a kifejezetten hosszú hajra szánt ápolók!

2019. június 05.
Mégis mindig van új a nap alatt. A L’Oréal Paris a kreativitás és a személyre szabott hajápolás jegyében nemrég bemutatja az Elseve Dream Long termékcsaládot.

Megszokhattuk, hogy a szépségápolás világában nincs pihenés. Mindig van egy-egy új összetevő, izgalmas termékcsalád, amellyel a márkák felkavarják az állóvizet. A hajápolás fontossága soha nem látott magasságokban szárnyal, minden nő szép, ragyogó, erős hajszálakat szeretne, de nagyon sokan közülük a hosszú tincseket tűzik ki célul.

Éppen a hosszú hajú célközönséget állította középpontba a L’Oréal Paris, szakértői gárdájaval pedig olyan hajápolási családot hozott létre, amely segítségével nem csak biztonságban tudhatjuk a hosszú hajunkat, hanem akár azt is elősegíthetjük, hogy a derékig érő hajú nők táborát erősítsük…

Az Elseve Dream Long termékcsaládot négy családtag alkotja, a sampon, a balzsam, a hajkrém és a pakolás teszi teljessé a hajnövekedés ritmusát. A kifejezetten a hosszú és nagyon hosszú haj ápolására kifejlesztett formula egy hatékony koktélra épül: növényi keratin, amely beépülhet a hajba, vitaminok, amelyek rendszeres használat mellett erősebbé tehetik a hajat és ricinusolaj, amely táplál, fényesít és ezáltal segíthet megőrizni a haj hosszúságát.