Dua Lipa, ahogyan még nem láttad!

2019. június 10.
Az énekesnő az YSL Beauté új illat nagykövete lett. Szerintünk nagyon karakteres és izgalmas választás a márka részéről. Mutatjuk az első kampányképeket!

A popzene új vakmerő hangjaként tartják sokan számon. 2017-es, nevét viselő albumának debütálása óta a londoni születésű Dua Lipa rekordokat dönt meg, a világ legtöbbet hallgatott női előadójává vált. Álmodozó és cselekvő. Történelmet írt, amikor a 2018-as Brit Awards-on öt kategóriában is jelölték. A női nem erejét dicsőítő “New Rules” című slágerének videoklipje már az egy milliárdot is meghaladó nézettséget ért el Youtube-on, mellyel ő lett a valaha volt legfiatalabb énekesnő, aki ekkora nézettséget elért. Nem csodálkozunk, hogy a már most meghatározó kulturális egyéniségként számon tartott Dua két Grammy-díj és három Brit Awards-díj nyertese, azon pedig még kevésbé, hogy az YSL Beauté is felfigyeltek rá…

A francia luxusmárka büszkén köszöntötte a napokban Dua Lipát a család tagjaként. A bejelentés szerint az énekesnő női illatnagykövet lett az YSL háznál. A választás oka, ha az eddig felsoroltak nem elég meggyőzőek, Dua „erős és igazán nőies karaktere”.

„Ultra laza és vérpezsdítő. Mert ő testesíti meg napjaink felszabadult, kompromisszumokat nem tűrő, saját szabályait író YSL nőjét. Mert az ő vad szabadsága és érzékisége fejezi ki Yves Saint Laurent szenvedélyes örökségét. Dua örömmel kezd neki az YSL együttműködés keretein belül a 2019 szeptemberében érkező új női illat felpezsdítő kampányának.” – áll az YSL által kiadott sajtóközleményben.

A kampányfotók is megérkeztek a hivatalos sorokkal egy időben, amelyekről az maga az énekesnő így vallott. “Vakmerősége miatt nagyon magaménak érzem ezt a kampányt. Kiállok annak fontossága mellett, hogy legyünk magabiztosak, erősek és kitartóak, hogy ne alkudjunk meg azzal kapcsolatban, hogy kik vagyunk, mit teszünk és miben hiszünk, hogy legyünk mindig büszkék arra, amit csinálunk, és úgy érzem, hogy mindezt nagyon jól megtestesíti az Yves Saint Laurent új illata mögött rejlő filozófia.”