Limitált szériás menyasszonyi körömlakk-kollekció

2019. június 13. |

Yes, I do, vagyis Igen, akarom néven érkezett meg a nyárba a CND egyik legújabb kollekciója. A témája természetesen az esküvő, ehhez méltón pedig a négy lakk mindegyike meseszép, púderes árnyalat.

A Yes, I do kollekció romantikus és klasszikus színei mindenfajta túlzás nélkül tökéletesek a nagy napra. A CND egyik legújabb, limitált kollekciója 4 új kifinomult árnyalattal teszi fel a pontot az I-re, legalábbis, ami a menyasszonyi lookot illeti.

A CND Vinylux szériájában (ezek a márka 7 napig tartós körömlakkjai) debütáló „menyasszonyi” árnyalatok természetesen az esküvői topikkal harmonizáló fantázianeveket kaptak. White Wedding, Bouquet, Veiled és Forever Yours (Fehér esküvő, Csokor, Fátyolos, Örökre a tied) néven, 2990 forintos árral érkeznek.

A négy, krém- és pasztellszínekben úszó Yes, I do körömlakk a púderes, pasztellárnyalatok különleges szépségétől eltekintve természetesen ugyanazt tudja, mint A CND Vinylux tásaik. Egy hétig tartósak, keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétellel kényeztetik a körmöket. Nagy előnyük, hogy levegőn gyorsan száradnak, így nem kell hozzá UV vagy LED lámpa sem. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy egytől-egyig állatkísérletektől és káros összetevőktől mentes, illetve vegán termékek, szóval tényleg patyolattiszta lelkiismerettel, és visszafogott, sikkes körmökkel állhatunk velük az oltár elé.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás