Limitált szériás menyasszonyi körömlakk-kollekció

2019. június 13.
Yes, I do, vagyis Igen, akarom néven érkezett meg a nyárba a CND egyik legújabb kollekciója. A témája természetesen az esküvő, ehhez méltón pedig a négy lakk mindegyike meseszép, púderes árnyalat.

A Yes, I do kollekció romantikus és klasszikus színei mindenfajta túlzás nélkül tökéletesek a nagy napra. A CND egyik legújabb, limitált kollekciója 4 új kifinomult árnyalattal teszi fel a pontot az I-re, legalábbis, ami a menyasszonyi lookot illeti.

A CND Vinylux szériájában (ezek a márka 7 napig tartós körömlakkjai) debütáló „menyasszonyi” árnyalatok természetesen az esküvői topikkal harmonizáló fantázianeveket kaptak. White Wedding, Bouquet, Veiled és Forever Yours (Fehér esküvő, Csokor, Fátyolos, Örökre a tied) néven, 2990 forintos árral érkeznek.

A négy, krém- és pasztellszínekben úszó Yes, I do körömlakk a púderes, pasztellárnyalatok különleges szépségétől eltekintve természetesen ugyanazt tudja, mint A CND Vinylux tásaik. Egy hétig tartósak, keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétellel kényeztetik a körmöket. Nagy előnyük, hogy levegőn gyorsan száradnak, így nem kell hozzá UV vagy LED lámpa sem. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy egytől-egyig állatkísérletektől és káros összetevőktől mentes, illetve vegán termékek, szóval tényleg patyolattiszta lelkiismerettel, és visszafogott, sikkes körmökkel állhatunk velük az oltár elé.