Melyik körömlakk illik hozzád a csillagjegyed alapján?

2019. június 02.
A stílus maga az ember, a csillagjegyünk pedig megmutatja, milyen az emberek személyisége. A körömlakk népszerűsége töretlen, sőt, gyakran karakteres része a megjelenésünknek. Mi más segíthetne tehát kiválasztani, milyen színű körömlakk illik hozzánk, mint a csillagok?

Nyáron főszerepbe kerülnek a körmök, legalább olyan fontos kiegészítőjévé válnak a megjelenésünknek, mint a táskánk vagy napszemüvegünk. Ha nezen döntjük el, milyen színt válasszunk a millió vibráló árnyalat közül, a csillagjegyünk segít a döntésben.


Kos: piros

Energikus, szenvedélyes és tüzes csillagjegy a kos, így nem kérdés, hogy a vörös körömlakkok neki valók. Válasszon ragyogó, telt árnyalatot, melynek csillogása remekül kiemeli a kosok valódi természetét.

Ikrek: mandarin

Az ikrek odáig vannak az élénk színekért, a nyár közeledtével pedig a mandarin lehet számukra a legidálisabb színválasztás. A kreatív, innovatív ikrek szeretnek kitűnni a tömegből, ez a szín pedig épp ebben lehet segítségükre.

Halak: rózsaszín
A kedves, vidám halaknak egy olyan édes szín való, mint a babarózsaszín, mely tökéletesen kifejezi játékos természetüket. Ízléses, sikkes, nem túl tolakodó, pont mint a csillagjegy szülöttei.

Vízöntő: szilvalila
Titokzatos, arisztokratikus csillagjegy a vízöntő, így olyan színt válasszon, mely a királyok színe volt a történelem során. Ilyen például a szilvalila. Ezt az árnyalatot mintha a vízöntők kreatív és fennkölt lelkének alkották volna meg.

Bak: ibolya
A bakok az erős színek szerelmesei, ám a fekete helyett próbáljanak ki néha más árnyalatokat is. A sötét ibolyakék például remek választás számukra, ez az erőteljes szín kifejezi hűséges és határozott természetüket.

Nyilas: indigókék
A kalandvágyó nyilasok szívesen bevállalnak olyan őrültségeket is, mint például a vibráló indigókék körömlakk, és nekik még ez is remekül áll! A csillagjegy szülöttei sosem választanának szokványos színeket, hiszen ők szeretnek mindent teljesen máshogy csinálni, mint ahogy azt elvárják tőlük.


Skorpió: smaragdzöld
Titok és varázslat? A skorpiók személyiségét ez a két szó írja le legjobban, így nekik egy élénk, mély árnyalatú zöld való a leginkább. Ha szeretik a csillogást, néhány apró strasszal vagy mintával még karakteresebbé tehetik manikűrjüket.

Mérleg: fűzöld
A mérlegek szeretik a szimmetriát és harmóniát, a színekben is az egyensúlyra törekszenek. A fűzöld árnyalatú körömlakk, némi csillámmal tökéletes választás a csillagjegy szülötteinek.

Szűz: banánzöld
A precíz, minden részletre ügyelő szűzek olyan árnyalatot válasszanak a színpalettáról, mely nem túl feltűnő, ám mégis lehetőséget ad némi játékosságra. A banánzöld alapot csíkokkal és az árnyalatokkal való játékkal tehetik igazán személyre szabottá.

Oroszlán: arany
A királyi jegy, melynek uralkodó bolyója a Nap. Mi más illene a luxus iránt rajongó oroszlánokhoz, mint az aranyszínű körömlakk? Megmutatja a csillagjegy szülötteinek ragyogó és optimista természetét.

Rák: napsárga
A rákok számára az otthon melege és a boldogság a legfontosabb, és melyik szín fejezhetné ki legjobban ezt, mint a napsárga? Ez a tiszta és vidám szín remekül kiemeli a rákok barátságos és gondoskodó természetét.

Bika: bordó
A bikákhoz a sötétebb tónusok illenek igazán. Érzékeny, ám praktikusan gondolkodó személyiségükhöz a bordó különböző árnyalatai közül válasszanak körömlakkot. Ám nem áll távol a csillagjegy szülötteitől az sem, ha minden körmüket más színűre festik.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash