Új Giorgio Armani szépségstand nyitott a MOM Parkban

2019. június 21. |

Június 4-én hivatalosan is megnyitott a Giorgio Armani Beauty harmadik magyarországi szépségstandja a MOM Park Douglas Parfümériában.

Az este során a meghívottak felfedezhették az új design alapján készült szépségstandot a Douglas Parfüméria előtti területen. Az este moderátora Gianni Annoni volt, aki a L’Oréal Luxus divíziójának ügyvezetőjével, Jean-Guillaume Pollet-val együtt nyitotta meg az eseményt.


Fókuszban az új design és az illatok

Az este folyamán a vendégek a márka „Face Designereinek” segítségével megismerkedhettek a márka smink- és bőrápolási termékeivel, valamint brand egyik „must have” termékének, a Sí női illatcsalád három pillérével (az Eau de Parfum, Passione és az újdonság Fiori illatokkal).

A stand design-ja egyébként egyedülálló, Magyarországon ugyanis elsőként hangolták a külsejét a márka új designjához. És hogy mindez pontosan mit is jelent ebben az esetben? Az új szépségstandnál a bézs és a szenvedélyes piros színek dominálnak, tökéletesen megtestesítve ezzel a Giorgio Armani eleganciáról alkotott hitvallását: „Elegance doesn’t mean being noticed, it means being remembered.“ Vagyis az elegancia nem azt jelenti, hogy kitűnünk, hanem emlékezetesek vagyunk. Az új szépségstandon az exkluzív smink- és bőrápolási termékek mellett a márka haute couture illatcsaládja, a Privé is helyet kapott.

Ikonikus 400

Az új szépségstand nyitását a márka egy különleges eseménnyel is összekapcsolta: az este egyúttal a Giorgio Armani RED LIPS WEEK BUDAPEST esemény nyitóestje is volt, ezzel ünnepelte a márka ikonikus 400-as árnyalatát. Azt a különleges árnyalatot, amelyet több mint 90 laboratóriumi kísérlet után alkottak meg; a sárga, a narancs és a kék pigmentek kifinomult egyensúlyaként. A 400-as árnyalat az Armani szájsmink gardróbjának minden tagjánál megtalálható, legyen szó selymes szatén, ragyogó vinyl vagy bársonyos matt hatásról.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Az idei nyár legtutibb napvédői naptej

Az idei nyár legtutibb napvédői