Hamarosan itt a Krémmánia új Beauty Box – egy izgalmas csavarral

2023. május 16.
Május 25-én jelenik meg a legújabb Krémmánia Beauty Box, ami ezúttal is népszerű kozmetikumokat rejt – egy kis csavarral.

Május 25-én jelenik meg a Krémmánia történetének első Monoboxa, azaz olyan szépségdoboza, amelynek tartalmát egy forgalmazótól állították össze. A Primőr kínálata adta az alapot a dobozhoz, amely Krémmánia kedvenceket és szuper újdonságokat is tartalmaz. A termékek összértéke 37 744 Ft lett, a doboz ára azonban csak 10 990 Ft plusz postaköltség. Érdemes résen lenni és időben lecsapni rá, mert a doboz egyszeri és limitált mennyiségben lesz elérhető, és egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet.

A dobozba összesen 12 termék került, amelyek közül tíz teljes, kettő pedig minta kiszerelésű lesz – hogy pontosan mik, az maradjon meglepetés, ám azt elárulhatjuk, mely márkáktól érkeznek.

Bondi Sands

 

A Krémmánia egyik legnépszerűbb önbarnító márkája a Bondi Sands, így biztosan sokak szeme felcsillan a hír hallatán, hogy ez az egyik márka, amitől kozmetikum került a dobozba. Ráadásul rögtön kettő: üde, napbarnított bőrt kölcsönző újdonságuk mellett egy precíz önbarnítást segítő terméket is találhattok a boxban.

Collistar

 

Egy prémium arcápolási termék került a szépségdobozba a Collistartól, mely az olasz nők egyik kedvenc márkájaként ismert. A bőrápoló az ígéretek szerint tónusosabbá, simábbá és ragyogóbbá varázsolja a bőrt, ennyi jóságot pedig kár kihagyni.

Essence

 

A márkától az arc, a szem és a száj sminkjéhez is találtok egy-egy terméket a monoboxban, egyikük ráadásul Bauer Évinek, a Krémmánia főszerkesztőjének is személyes kedvence.

Marc Jacobs

 

Egy finom, ragyogóan virágos illatújdonságot is tettek a dobozba a Krémmániás lányok, amelynek illatjegyei önmagunk felvállalásának erejét ünneplik.

Revolution

 

A sminkmárkától egy olyan dekorkozmetikumot találtok a dobozban, melyet egy egzotikus állat ihletett, és amivel számtalan különböző, színpompás sminket készíthettek.

Revolution Haircare

 

Szuper értékelésekkel büszkélkednek a Krémmánián a márka termékei, így bármelyikkel jól jár, aki beszerzi a dobozt, ám azt az innovatív hajápoló újdonságot kipróbálni, amit beválogattak, különösen nagy öröm lesz tesztelgetni. 

Revox

 

 

A Revox termékével egy olyan alternatív megoldást próbálhattok ki, mely akár az invazív ajakfeltöltő módszereket is helyettesítheti. Gyorsabban, egyszerűbben, otthon és bárhol másutt is.

Tangle Teezer

 

A Krémmánia legnépszerűbb hajkefemárkája is megtalálható a monoboxban, termékeik speciális kialakításuknak köszönhetően minden hajtípusra ajánlottak.

The Solution

 

A dobozba még a Krémmániások körében is népszerű kozmetikai márka frissítő, vízmegtartó hatóanyaggal gazdagított bőrápolója is került, amit a közelgő nyári melegben használni különösen jó érzés lesz.

A doboz május 25-től vásárolható meg ITT!