Így használd az év színét, a Peach Fuzzt a sminkedben

2024. március 07.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője e heti blogposztjában a Pantone színintézet által a 2024 színének választott „Peach Fuzz” sminkinspirációkkal érkezik.
peach-fuzz-sminkek

2024-ben a Pantone által meghatározott év színe a bájos és rendkívül elegáns világos barackszín lett. A színspecialisták szerint az angolul Peach Fuzznak elnevezett árnyalat a kötődés, a gondoskodás és a melegségre való vágyakozást szimbolizálja. Az idei év színének a kiválasztásakor nagy hangsúly került az empátiára és az egymás elfogadására való törekvésnek.

A barackszín szemlélése közben – ha igazán beleengedjük magunkat az élménybe – az öröm és a megengedő boldogság érzete áraszt el bennünket, az élet szelíd és szeretetteljes oldala válik a legfontosabbá, amire, ha valamikor, na most aztán igazán nagy szüksége van az emberiségnek.

Szépségipari szakértőként csak szuperlatívuszokban tudok a barackszínről, a Peach Fuzz sminkekről és azok különböző mutációiról beszélni. Sminkben ez az egyik jolly joker árnyalat, ami sosem megy ki a divatból és mindenkinek jól áll. A bőrünk színezetét is képviseli, így csodás monokróm egységet képez vele. A barackszín üdeséget, nőiességet és eleganciát kölcsönöz a viselőjének.

Nem hivalkodó, mégis felhívja magára a figyelmet. Kiválóan kombinálható földszínekkel, azokat megfűszerezve frissességet kölcsönöz az arcnak. Akár szemhéjfestéknek, pirosítónak, de még rúzsszínnek is tökéletes. A Peach Fuzz a púderszínnél melegebb, simogatóbb árnyalat, így a kedves, bájos, hívogató szépség üzenetét hordozza.

Íme pár csodás sminkötlet, amit az év színével fűszerezve készítettünk nektek:

peach-fuzz-sminkekFotó Jámbor Zsófia, Modell: Nagy Bogi, Smink. Páll Adrienn, Haj: Lencsés Dóra

peach-fuzz-sminkekFotó: Jámbor Zsófi, Smink: Lántzky Andrea, Modell: Németh Kitty – Face Model Management, Haj: Lencsés Dóra

peach-fuzz-sminkekFotó: Jámbor Zsófia, Modell: Lilla – Face Model Management, Smink. Czikk Luca – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra Ruha: Merő Péter

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Mayer Lili – Sparkling Models, Smink: Viktor Zsuzsa, Haj: Gál V. Edit

peach-fuzz-sminkekFotó: Jámbor Zsófia, Modell: Tűri Bernadett – Sparkling Models, Smink: Grabant Bettina, Haj: Lencsés Dóri

Szöveg: Páll Adrienn, fotó: New School of Makeup