Várkonyi Andrea: „Más akarok lenni, mint a Tényekben”

2013. október 03.
Decens, elegáns, finom - ilyennek látjuk nap, mint nap Várkonyi Andreát a TV2 Tények műsorvezetőjeként. Holnap azonban teljesen új arcát mutatja a mindig mosolygós hírolvasó.

„A Marie Claire Fashion Days kifutóján meg akarom mutatni a másik arcomat. Csodálatos ruhákat próbáltam Sármán Nóri szalonjában, de a kiválasztásnál a legfontosabb szempont az volt, hogy teljesen új Várkonyi Andit láthassanak a nézők, mint akit eddig megszoktak. Nem akartam szűk, visszafogott koktélruhát, sem zakót ceruzaszoknyával. Fekete lesz és drámai – ennyit elárulhatok” – nevetett Andrea.

„Készítettem már Andinak ruhát, de csak elküldtem neki a méretei alapján, most viszont személyesen is találkoztunk, így még könnyebb volt a ruhaválasztás” – mondta a designer, Sármán Nóra. „Első pillantásra nekem is azonnal a jól megszokott kép ugrott be róla, ez alapján kezdtük el a tervezést, ám amikor részletezte az elképzeléseit, nagyon megörültem, hogy lehet kicsit „rosszalkodni”. Andi abszolút modellméret, minden 34-es ruha tökéletesen állt rajta, és még az átlátszótól sem riadt vissza.”

Idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit az ország elsőszámú divateseménye, a Marie Claire Fashion Days. Október első hétvégéjén (2013. október 5-6.) a fiatal tehetségek mellett ismételten a legújabb magyar-és nemzetközi kollekcióké lesz a főszerep.

A Marie Claire Fashion Days október elején – a hagyományokkal szakítva – elhozza a nyarat az őszbe, ugyanis a nemzetközi divathetek tematikájához igazodva, a tervezők SS14 kollekcióját tekinthetik meg az érdeklődők. Tehetségkből és az általuk készített ruhakülönlegességekből most sem lesz hiány, de workshopok is várják a divat szerelmeseit.