Ki lesz a párja Dakota Johnsonnak?

2013. október 21.
Nagy port kavart pár napja, hogy Charlie Hunnam, A szürke ötven árnyalata férfi főszerepére kiszemelt színész tévés elfoglaltságaira hivatkozva egyszerűen visszaadta a szerepét. De vajon ki lesz akkor Dakota Johnson párja?

A 33 éves brit színész állítólag nemcsak elfoglaltságai miatt döntött így: nem volt hozzászokva a média ilyen mértékű tolakodásához és megriasztotta a felhajtás. Még el sem kezdték forgatni a filmet, már minden lépését követték, ráadásul a regény rajongói nem voltak éppen megelégedve a rendező választásával, és ennek hangot is adtak különféle fórumokon. Ilyen nyomás alatt Charlie úgy látszik nem akart befutni, pláne nem úgy, hogy a film legtöbb jelenetében valószínűleg meztelen.

Még ez is…

Most kiderült, hogy a női főszerepre felkért Dakota Johnsonnak is vannak hasonló problémái. A 24 éves színésznő számára nem ismeretlen a reflektorfény, hiszen Melanie Griffth és Don Johnson lánya, de a most körülötte kialakult felhajtás még őt is meglepte. Tíz évesen szerepelt először a Tűzforró Alabama című filmben, ahol féltestvérével Stella Banderas-szal édesanyjuk, Melanie lányait alakították. A karrierjét mégis modellként kezdte, 2009-ben a Mango plakátokról köszönt vissza ránk farmerben, és csak az érettségi után kezdett el a színészettel foglalkozni. Több filmben is játszott már kisebb-nagyobb szerepeket, de igazából a Social Network moziban figyeltek fel rá többen, amelyben Justin Timberlake egyéjszakás kalandját alakította. De most, A szürke ötven árnyalata című film révén egy csapásra világsztár lehet, így érthető, hogy ő nem adja könnyen a szerepet. Hogy ki lesz a párja, azt egyelőre még nem tudni, a film készítői még nem nyilatkoztak, hogy kit szeretnének Hunnam helyett, de a bemutató kitűzött időpontján nem változtattak.

(A szürke ötven árnyalata című regényből készült mozit várhatóan júliusban láthatjuk.)