Kate Winslet fél, hogy lehallgatják

2014. január 23.
Soha nem beszél komoly dolgokról telefonon Kate Winslet, mert még mindig nem heverte ki a hírhedt 2011-es lehallgatási botrányt.

Annak idején egy brit bulvárlap hírességek tucatjainak hekkelte meg a telefonját, és bizalmas információkat gyűjtött róluk, amiket fel is használt. A News of the World című lap belebukott a botrányba: a kiadója megszüntette, több szerkesztőt letartóztattak.

A színésznő, aki decemberben adott életét harmadik gyermekének, azóta paranoiás, ez az oka annak is, hogy 2012-ben a legnagyobb titokban ment férjhez Ned Rocknrollhoz. Erről csak most volt egyáltalán hajlandó beszélni. „Amikor összeházasodtunk, az volt a szabály: soha semmit telefonon! – meséli a színésznő. – Merthogy az a szomorú helyzet, ha az ember kicsit is híres, bármikor meghekkelhetik a telefonját. Azóta is betartom, hogy amikor valakivel beszélek, mindig rászólok: állj, ez nem telefontéma!”

Kate Winsletet legközelebb a Nyárutó című drámában láthatjuk itthon a mozikban (február 6-tól). Depressziós egyedülálló anyát alakít, akire pont egy szökött fegyenc (Josh Brolin) képében talál rá a szerelem. A színésznőt briliáns alakításának köszönhetően jelölték is Golden Globe-díjra, bár a díjat már nem ő nyerte.

Forgalmazza: UIP-Duna