Sztárok a csókkamera kereszttüzében

2014. március 03.
Az Egyesült Államokban bevett szokás, hogy a sportesemények szünetében egy kamera pásztázza a közönséget, és annak a párnak, akit a kijelzőn mutatnak, csókot kell váltani. Szerencsére a csókkamera elől kedvenc sztárjaink sem tudnak elbújni!

A teljes csókbemutatónkért kattints a fotóra!

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

Los Angelesben, egy kosárlabdameccsen láthatta a közönség, ahogy a várandós Olivia Wilde megcsókolja párját, a humorista és színész Jason Sudeikist.

Mila Kunis & Ashton Kutcher

Január 3-án, szintén egy Los Angeles-i arénában találta meg a kamera Mila Kunist és Ashton Kutchert. Utóbbi egy baseball sapkával próbálta eltakarni a pillanatot, de az szerencsére jól látható, hogy Ashton Kutcher csókja mosolyt csalt szerelme arcára.

Jessica Biel & Justin Timberlake

Úgy látszik, L.A. a csókok városa. Ilyen szenvedélyesen csókolta meg 2012 tavaszán Jessica Bielt Justin Timberlake. Ekkor még az esküvő előtt álltak, most viszont már másfél éves házasok, és még az is lehet, hogy lassan hírt kapunk az első Timberlake baba érkezéséről.

David Beckham & Harper

A legédesebb csók? Szerintünk az, méghozzá a puszi kategóriásból! A „legsármosabb apuka és legaranyosabb kislánya” díj mindenképpen őket illeti. Íme, egy őszinte mosoly az apa-lánya puszi után.

David Beckham & Victoria Beckham

2012-ben David és Victoria Beckham csókját is sikerült elkapni. Tőlük meglepő a nyilvános csók, de a kamera kedvéért ezúttal kivételt tettek. Mindig jó látni, hogy Victoria mennyire laza tud lenni, ha akar.

Barack Obama & Michelle Obama

Még az Egyesült Államok elnöke sem bújhat el a kamera elől! Egy washingtoni kosárlabda-bemutatón csókolta homlokon (!) az elnök a mosolygós First Ladyt.

Will Ferrell & John C. Reilly

Váratlan és vicces csók csattant a két – egyébként heteroszexuális – színész, Will Ferrell és John C. Reilly között. Ráadásként még egy kis ölelés is járt hozzá.

Tom Hanks & Rita Wilson

Éppen popcornt eszegettek, amikor Tom Hanks és felesége észrevette, hogy kiszúrta őket a kamera. Jól vette az akadályt az 1988. óta házas szerelmespár, és fiatalos lendülettel váltottak csókot.

Justin Bieber & Selena Gomez

Habár vidámnak tűnnek ezen a képen, Gomez kisasszony utólag kínosnak titulálta az esetet. 2012 áprilisában készült a fotó, tanulsága pedig az, hogy a csókkamera sem hoz életre szóló szerelmet.

Dustin Hoffman & Jason Bateman

Újabb egyáltalán nem szégyenlős színészpáros. Dustin Hoffman nem volt szemérmes 2010-ben, amikor megcsókolta egyik kollégáját, a Förtelmes Főnökök sztárját, Jason Batemant.

Jonah Hill & Isabell McNally

A Wall street farkasa egyik sztárja, Jonah Hill, barátnőjét mellőzve, egy barátjához fordult, amikor a kamera kiszemelte őket. Reméljük Isabell McNally nem érezte nagyon elhanyagolva magát, és később neki is jutott egy csók.