Zac Efron végképp leszámolt a múltjával

2014. március 20.
Zac Efronban két dolgot is értékelünk mostanában. Egyre férfiasabb, és a még fontosabb, úgy tűnik végleg szakított itallal és drogokkal tarkított múltjával.

Nem iszik és nem drogozik Zac Efron, amióta kiengedték a rehabról, tartja magát a fogadalmához, miszerint szakít zűrös múltjával. A nagy szakítás záróakkordja most érkezett el: árulja a házát, hogy már a hely se emlékeztesse arra, milyen életet élt korábban.

A Hollywood Hillsben található villát 2,849 millió dollárért hirdette meg, ami igazán baráti árnak mondható arrafelé. „Mostanra mindenkit kizárt az életéből, aki a korábbi bulizós életére emlékeztetné – árulta el Zac egyik barátja. – A ház is sokat mesélhetne arról, hogyan égette a két végén a gyertyát az elmúlt években, ezért döntött úgy, hogy megszabadul tőle.”

Bár Efron felhagyott a kicsapongó életmóddal, legújabb filmjében pont ilyen srácot alakít. A Rossz szomszédságban (Bad Neighbors, hazai bemutató: 2014. május 15.) egyetemistát játszik, aki a haverjaival egy békés kertvárosba költözik, és a nonstop bulizással pokollá teszi az ott élők életét.