Sztárok és kedvenc könyveik

2014. április 03.
Bár nem gyakori, de azért vannak, akik könyvekkel is szívesen selfieznek a közösségi oldalakon. Kíváncsi vagy rá, mit olvas Miranda Kerr vagy Ciara? Mit lapozgatnak a magyar modellek?

Ciara
Az amerikai énekesnő legjobb barátnője könyvével pózol az Instagramon. Lala Anthony The Love Playbook című könyve saját életén keresztül arra szeretné tanítani a nőket, hogyan kell egy kapcsolatot jól és szeretetben irányítani. Az amerikaiak persze imádják a VH1 sztárjának önsegítő könyvét.

Miranda Kerr
A népszerű modell szerint Alexi Lubomirski Notes for a young Prince című könyvét minden férfinak el kell olvasnia. Így ajánlgatja legújabb olvasmányát. Romantika, spiritualitás, szeretet és egyensúly – ez érdekli ezek szerint Mirandát a leginkább. A könyv egyébként még jó ügyet is szolgál: teljes bevételét a Concern Világszervezet kapja.

Cameron Diaz
Mi mást lapozgatna a színésznő, ha nem legjobb barátnője nemrég megjelent könyvét. Drew Barrymore egy olyan fotóalbumot adott ki Find it in Everything címmel, amelyben saját fotóit közli. Képein nyilvánvaló és alig észrevehető szíveket mutat meg a privát életéből: legyen az a hab a kávéján, egy régi szív alakú relikvia vagy egy lyuk a pólón.

Vanessa Hudgens
A High School Musical egykori sztárja úgy látszik kezd felnőni, mert komolyabb olvasmányokra is adja már a fejét. Az Instagramon például Tennessee Williams legsikeresebb drámáját, A vágy villamosát posztolgatja.

Emma Roberts
Julia Roberts unokahúga, aki maga is színésznő már, Stephen Kingre esküszik. A remény rabjai című művét is szerencsére inkább könyv formájában forgatja és nem csak filmen nézi meg.

Nagy Andy
A magyar modell, akit a Marie Claire divatanyagában is láthattatok már, Herman Hesse Demian, Emil Sinclair ifjúságának története című könyvét olvasgatta nemrégiben. Kifinomult választás szerintünk is.

Hajdú Nikolett
Másik kedvenc modellünk, Niki, akit szintén láthattatok már a Marie Claire oldalain, imád olvasni, és nem riad vissza a szépirodalomtól sem. Mit olvas? Kosáryné Réz Lola írásait, Simon Mártontól a Polaroidokat, Pilinszky Csönd és közelség kötetét és Szabó magda Az ajtó című klasszikust. Remek!

Axente Vanessa
A nemzetközi szinten is igen sikeres modell lelkes rajongója a magyar írónak, Csabai Márknak. Az Áfi ramón meló című könyvének például Párizsban örült, később aztán sikerült is találkoznia az íróval. Nem rossz választás: Csabai Márk regényei (például az Egy csibész naplója is) tele vannak humorral és kőkemény sztorikkal Budapest alvilágáról.

A galériáért kattints a képre!