Cameron Diaz új barátnőkre lelt

2014. április 07.
A népszerű színésznő legújabb filmjének köszönhetően igazán összemelegedett Leslie Mann színésznővel és az első filmszerepében tündöklő modellel, Kate Uptonnal.

Itthon csak április végén mutatják be A csajok bosszúja (16) című vígjátékot, de a három főszereplő már Európa nagyvárosait járja, hogy a filmbemutatókon személyesen is népszerűsítsék közös filmjüket. A kissé szabad szájú vígjátékban három megcsalt nő fog össze, hogy megmutassa, melyik az erősebb nem.

A férfiakra veszélyes trió (Diaz mellett Leslie Mann és az első szerepében bemutatkozó szupermodell, Kate Upton) először Amszterdamban járt, majd két nap múlva már Londonban bűvölték el a vörös szőnyeg mellett felsorakozó rajongókat. A film ürügyén bejárják a kontinens legszebb városait is. Ráadásul Kate Upton Instagram oldala is azt bizonyítja, hogy a három bombázó alaposan összebarátkozott a közös munka során. Az esti bemutatón a modell Marilyn Monroe-vá vált, de nappal mindhárman egyszerű turistává vedlettek vissza: a legtöbb pillanatfelvétel városnéző hajón és buszon ábrázolja az összebújó és jókedvű színésznőket.

Kattins a képre a galériáért!

InterCom