Minden híresség gyereke egyszer modell lesz

2014. április 08.
Meglepően sokan próbálják ki magukat modellként a hírességek gyerekei közül. A jóképű Schwarzenegger fiú vagy Annie Lennox kisebbik lánya szép karrierrel is büszkélkedhetnek. Kíváncsi vagy, kik még?

Jamie Foxx lánya: Corinne Bishop (19)
Corinne tíz éves korától jár apukájával vörös szőnyeges eseményekre. A 2005-ös Oscar gálán jelentek meg először együtt, ahol szerencsét is hozott a papának, hiszen a Ray című filmért Jamie Foxx megkapta a díjat. Azt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy Corinne kitől örökölte szépségét, mert apukája soha nem fedte fel Corinne édesanyjának nevét. Egy ékszermárka fotókampányában debütált.

David Hasselhoff lánya: Hayley Hasselhof (21)
A Bawwatch egykori sztárja büszke lehet lányára: az egyik legkeresettebb plus size modell manapság. A 2014-es londoni divathéttel párhuzamosan megrendezett Plus Size Fashion Weekend-nek például ő volt az egyik fő pártfogója, és természetesen modellként is részt vett az eseményen (az eseményről mi is beszámoltunk). Hayley gyakran szót emel a fiatalok egészséges testképe mellett. Szerinte a divat mögötti üzenet az, hogy magabiztosságot sugározzunk, bármilyen alakkal is rendelkezünk.

Anna Nicole Smith kislánya: Dannielynn Birkhead (7)
A szőke Playmate, Anna Nicole Smith már nem élhette meg, hogy kislánya a nyomdokaiba lép: kislánya, akinek apasági ügyével annak idején a világ minden médiája foglalkozott, Dannielynn öt évesen már a Guess modellje volt. A híres divatcégnek annak idején Anna Nicole Smith is dolgozott. A kis Danniellynn még iskolába jár, mellette modellkedik, tavaly pedig egy Az élet Anna Nicole Smith után című valóságshow-ja is volt apukájával.

Courtney Love és Kurt Cobain lánya: Frances Bean Cobain (21)
Anno tizennégy évesen készült róla egy híres fotósorozat, ahol apukája hírhedt barna kardigánját viseli, és azt a pizsamanadrágot, amelyet Kurt Cobain Courtney Love-val való esküvőjén viselt. A Harper’s Bazaar-ban Evitaként is pózolt már, mostanában inkább vizuális művészként tevékenykedik. Egyes pletykák szerint két főszerepet is visszautasított, ugyanis eljátszhatta volna Bellát a Twilight-ban, és az Alice Csodaországban című Tim Burton film címszerepét.

Cindy Crawford lánya: Kaia Gerber (12)
Szintén anyukája nyomdokaiba lépett Kaia Gerber, aki annál a divatcégnél kezdte pályafutását, ahol édesanyja is dolgozott. A Versace már tíz éves korában felfigyelt rá, amiről Cindy Crawford nagyon büszkén nyilatkozott. Maga Donatella Versace is elmondta, hogy Kaia-t éppen annyira szereti a kamera, ahogy anyukáját, és mindketten kiemelkedő tehetségek.

Elvis Presley unokája: Riley Keough (24)
Csak tizennégy éves volt, amikor a Dolce & Gabbana kifutóján láthatta először a közönség, de volt már Victoria Secret modell is. A Vogue-ban is pózolt már: bár ezt inkább híres felmenőinek, mint kiemelkedő modell teljesítményének köszönheti. A címlapon édesanyjával, Lisa-Marie Presley-vel és nagymamájával, Priscilla Presley-vel hármasban fotózták. Kár, hogy a világhírű nagypapával, Elvis Presley-vel már nem szerepelhettek közös fotón.

Arnold Schwarzenegger fia: Patrick Schwarzenegger (20)
Patrick-et az L.A. Models modellügynökség foglalkoztatja, és olyan cégek kampányaiban szerepelt már, mint a Ralph Lauren és az Armani. Taylor Swift is felfigyelt rá, hiszen rövid ideig találkozgattak is egymással. Patrick szülei segítségével 15 éves korában saját divatcéget is alapított Project360 néven. Specialitása, hogy minden általa tervezett ruhán pozitív üzeneteket olvashatunk: szeretet, béke, álmok, remény.

Marlon Brando unokája, Tuki Brando (23)
A híres nagypapa vonásait unokája, Tuki Brando szerencsére jól láthatóan örökölte. Tizenhat éves korában jelent meg először modellként, nem is akárhol, mindkárt az olasz férfi Vogue-ban, ráadásul a címlapon, és még további 22 oldalon. Ezután Olaszországban maradt még egy ideig, ahol nagyon kedvelt arc lett a divatfotósok körében. Dolgozott már a Versace modelljeként is.

Clint Eastwood gyerekei: Francesca Eastwood (20) és Scott Eastwood (28)
Clint Eastwoodnak két gyereke is olyan géneket örökölt, hogy sikeresek lettek modellként. Lánya, Francesca kisebb botrányt kavart, amikor egy fotósorozat kedvéért – amit nem mellesleg párjával, Tyler Shields-sel készítettek – felgyújtottak egy százezer dollárt érő Birkin táskát. Fia, Scott a modellkedés mellett a filmezéssel is kacérkodik. Kisebb szerepeket játszott már apja filmjeiben, például a Gran Torinoban vagy az Invictus-ban.

Annie Lenox kisebbik lánya: Tali Lennox (21)
2010-ben a Topshop karácsonyi kampányának volt a modellje, ez volt számára a nagy áttörés. Ezután a Prada, a Burberry, a Chanel, a Miu Miu és Marc Jacobs kifutójára is meghívást kapott. Saját bevallása szerint szabad szellemű neveltetéséből adódik, hogy mély kötődést érez a művészetek iránt. Az énekesnő másik lánya, Lola Fruchtmann szintén kacérkodott a modellkedéssel, de féltestvére, Tali jóval sikeresebb lett nála.

Kattints a képre a galériáért nagyobb méretben!