Applikációkat fejleszt a Victoria’s Secret modell

2014. április 11.
Lyndsey Scott, a gyönyörű Victoria's Secret modell bevallotta, hogy van valami, amit még a kifutóknál is jobban szeret: programozni.

Sétált már a Prada és a Louis Vuitton kifutóin, a Victoria’s Secret elismert modellje, ő azonban nem elégedett meg ezzel a karrierrel. Lyndsey imádja a számítógépes technikát, és szeretné elérni, ha a nőknek több bátorságuk lenne kipróbálni magukat a technológiával és tudományokkal foglalkozó ágazatokban, továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy a modellkedés mennyire bizonytalan, kiszámíthatatlan szakma.

„Nem tudom jó szívvel ajánlani a modellkedést, mert bár imádom, de genetikailag szörnyszülöttnek kell lenned, ahhoz, hogy csinálhasd… Aztán ott van az is, hogy rengeteg gyönyörű lányt láttam, akiknek nem jött össze a modell karrier, egyszerűen azért, mert nem volt szerencséjük. A modellkedésben sok múlik a szerencsén, nem te irányítod a dolgokat, ellenben a programozásnál minden csak rajtad múlik, ezt nagyon szeretem” – nyilatkozta Scott.

Lyndsey fejlesztett már mobilapplikációkat az Applenek, illetve egy programozást népszerűsítő alkalmazást is, a „Code Made Cool”-t, ami játékos, csajos módszerekkel próbál kedvet csinálni a nőknek a technológia használatához. Elég csak annyit elárulnom, hogy az applikációban feltűnik a félmeztelen Ryan Gosling képe is, ami köztudottan minden motiváló erő legnagyobbika!

A csinos modellt testvére csak úgy jellemezte: „Giesele Bündchen és Bill Gates keveréke”, amit bár első hallásra nagyon nehéz elképzelni, mégis mindenképpen dicséretes, hogy Scott nem csak szépségével, de eszével is szeretne bizonyítani.