Applikációkat fejleszt a Victoria’s Secret modell

2014. április 11. |

Lyndsey Scott, a gyönyörű Victoria's Secret modell bevallotta, hogy van valami, amit még a kifutóknál is jobban szeret: programozni.

Sétált már a Prada és a Louis Vuitton kifutóin, a Victoria’s Secret elismert modellje, ő azonban nem elégedett meg ezzel a karrierrel. Lyndsey imádja a számítógépes technikát, és szeretné elérni, ha a nőknek több bátorságuk lenne kipróbálni magukat a technológiával és tudományokkal foglalkozó ágazatokban, továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy a modellkedés mennyire bizonytalan, kiszámíthatatlan szakma.

„Nem tudom jó szívvel ajánlani a modellkedést, mert bár imádom, de genetikailag szörnyszülöttnek kell lenned, ahhoz, hogy csinálhasd… Aztán ott van az is, hogy rengeteg gyönyörű lányt láttam, akiknek nem jött össze a modell karrier, egyszerűen azért, mert nem volt szerencséjük. A modellkedésben sok múlik a szerencsén, nem te irányítod a dolgokat, ellenben a programozásnál minden csak rajtad múlik, ezt nagyon szeretem” – nyilatkozta Scott.

Lyndsey fejlesztett már mobilapplikációkat az Applenek, illetve egy programozást népszerűsítő alkalmazást is, a „Code Made Cool”-t, ami játékos, csajos módszerekkel próbál kedvet csinálni a nőknek a technológia használatához. Elég csak annyit elárulnom, hogy az applikációban feltűnik a félmeztelen Ryan Gosling képe is, ami köztudottan minden motiváló erő legnagyobbika!

A csinos modellt testvére csak úgy jellemezte: „Giesele Bündchen és Bill Gates keveréke”, amit bár első hallásra nagyon nehéz elképzelni, mégis mindenképpen dicséretes, hogy Scott nem csak szépségével, de eszével is szeretne bizonyítani.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Sztárok