Keress állást a mobiloddal

2014. április 08.
Állítsd a technikát az álláskeresés szolgálatába! Készítsd el egyedi videóönéletrajzodat, majd böngéssz álláshirdetéseket a mobilodon keresztül!

Manapság nehéz kitűnni az álláskeresők népes tömegéből, pláne, ha valamilyen népszerű pozíciót szeretnénk megpályázni. A videóönéletrajz nem csak ötletes és egyedi, de tökéletes megoldásnak is bizonyulhat, hogy önéletrajzod semmiképpen se végezze olvasatlanul egy kukában. A Resu-ME program segítségével a LinkedIn profilodat mindössze pár kattintással infografikákat is tartalmazó színes és figyelemfelkeltő karriervideóvá tudod alakítani.

A szolgáltatást a HR-megoldásokkal foglalkozó Adecco Csoport dolgozta ki együttműködésben egy svéd specialista design céggel, hogy a felület minél korszerűbb és egyszerűbben kezelhető legyen. A személyre szabott Resu-ME videók mindössze 1-2 percesek és garantáltan előnybe kerülsz a vetélytársakkal szemben, hiszen önéletrajzod trendi, modern és élő bizonyíték, hogy még a technikához is értesz. Az elkészült videót aztán megoszthatod a közösségi médiában vagy le is töltheted a karrier infografikát.

Ha megvan a videó, indulhat az álláskeresés, az Adecco ‘Jobs in Hungary’ nevű mobilalkalmazásával. Az applikációval bármikor kényelmesen böngészheted az álláshirdetéseket mobilodról, és azonnal meg is pályázhatod, ha megtetszett valamelyik. Aztán már csak bizonyítanod kell az állásinterjún!

Az alkalmazást ingyenesen letöltheted iOS és Android alapú telefonokra is.