Éder Krisztián különleges fotósorozatát Szabó Zsófival folytatta

2014. április 29.
Mihalik Enikő, Trokán Nóra, Tóth Bori és Hajdú Niki után újabb szépségről készített no make up sorozatot Éder Krisztián. A divatfotós ezúttal a TV2 sorozatának sztárját, Szabó Zsófit örökítette meg, aki szerepe kedvéért megvált hosszú hajától.

A kislányos, hosszú, szőke hajú Szabó Zsófi már a múlté. A Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Zsófi ezzel életének egy jelentős korszakát zárta le. Új arcát pedig egy különleges fotósorozattal mutatja meg Éder Krisztián segítségével. Szabó Zsófi a sorozat kedvéért megvált hosszú hajfürtjeitől. Hajas László mesterfodrász ollója fosztotta meg a színésznőt szexis tincseitől.

„Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg. Hatalmas kihívás ez a szerep, remélem, hogy sikerül átadni a nézőknek színészileg mindazt, amin a karakterem keresztülment. Egy új élet kezdődik most nekem is, és persze Betty-nek” – árulta el Szabó Zsófi, aki mindenképp szerette volna ezt az új arcát Éder Krisztián fotóin keresztül megmutatni a közönségnek.

„Nekem sokkal jobban tetszik Zsófi így, szerintem most látszik igazán a karaktere, hogy milyen is ő” – árulta el Éder Krisztián. – „Örülök, hogy ezzel a fotósorozattal megmutathatom, mennyire nőies és vonzó lehet valaki akkor is, ha rövid haja van és nincsen rajta hangsúlyos smink. Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az ember természetén, viselkedésén, temperamentumán” – tette hozzá a divatfotós.