Stílusos anyukák, stílusos lányaik

2014. május 20.
Néhányan közülük csak nemrég tették meg az első lépéseiket, de öltözködési stílusukat máris több százezren követik a közösségi oldalakon. Híres anyukáik kényesen ügyelnek arra, hogy bensőséges anya-lánya kapcsolatukhoz tökéletes outfit is párosuljon.

Angelina Jolie és Zahara
A vörös szőnyegen mindig elegáns, és a letisztult stílus jellemzi. Akár egy régi nemesi család lady-je. Hétköznap azonban inkább a sportos, lezser darabokért rajong, akárcsak legidősebb örökbefogadott lánya, Zahara. Sugárzik róluk az összhang, és nemcsak az öltözködésben.

Beyoncé és Blue Ivy
Mostanában inkább családi botránya miatt szerepelt a címlapokon, de még mindig rendületlenül ő uralja a pop szakmát. Beyoncé alapított már saját divatmárkát, és minden évben új parfümöt dob a piacra. Férjével, Jay-Z-vel nagyrészt a nyilvánosság előtt élik az életüket, amelyhez 2012-ben a kis Blue Ivy is csatlakozott. A kis család mindennapjait nyomon követhetjük a közösségi oldalakon, akárcsak kislányuk első stílusleckéit.

Kate Moss és Lila Grace
A nagybetűs MODELL. Trónkövetelői szép számmal akadnak, de eddig még senkinek nem sikerült átvennie a helyét. Lánya, a tizenkét éves Lila Grace viszont anyukája tökéletes mása. Legyen szó egy iskolába kísérős reggelről, vagy egy párizsi haute couture bemutatóról, anya és lánya mindig kamera kész.

Victoria Beckham és Harper
Hiába volt évekig a sikeres Spice Girls tagja, vagy választotta férjének Anglia legmenőbb focistáját, Victoria  ivattervezőként és stílusikonként szerzett magának igazán hírnevet. Három fiú gyermek után 2011-ben megszületett kislánya, Harper, akiről már most borítékolhatjuk, hogy hamarosan anyukája nyomdokaiba lép. Csak idő kérdése, és a mindig tökéletes outfitben pompázó anya-lánya páros a nyilvánosság elé áll közös kollekciójával, de minimum egyedi tervezésű táskáikkal.

Madonna és Lourdes
Extravagáns stílusát és zenéjét csak imádni lehet. Tizenhét éves lányával, Lourdes-dal közös divatmárkája, a Material Girl rendkívül népszerű a fiatalok körében, idei tavaszi kollekciójuk arcának pedig nem mást választottak, mint Rita Orát. Lourdes láthatóan nem szeretne világhírű édesanyja mögött lemaradni, és bár énekelni nem akar, mindent megtesz, hogy divatmárkájának önálló birodalmat építsen.