Amanda Seyfried kutyája a pánikbetegség ellen is jó

2014. május 13.
Amanda Seyfried kutyája, Finn, az ausztrál juhász lassan már akkora sztár, mint a gazdája. A 28 éves színésznő nemcsak a beszélgetős műsorokba viszi magával kedvencét, ahol Finn szívesen produkálja magát, de állandóan együtt is repülnek.

A színésznő, nemrég kiderült, külön engedéllyel a repülőn is együtt utazhat a kutyájával, vagyis Finn nem a raktérben kénytelen átvészelni a menetidőt. A színésznőnek pszichiáteri igazolása van arról, hogy a kutyának mellette kell lennie a fedélzeten, ugyanis az eb hatékony gyógyszer pánikbetegség ellen.

„Nem mondom, hogy rohamot kapok, ha egyedül kell repülnöm, de kellemetlenül érzem magam – mondja a színésznő. – Az anyukám szerencsére megtanított arra, hogy képes legyek kezelni a pánikot. Tudatosítom magamban, hogy ez nem valós fenyegetés, hanem csak egy tudatállapot, ami el fog múlni. És ott van Finn is, akinek a jelenléte mindig segít.”

A színésznőt hamarosan a Ted alkotójának újabb vígjátékában láthatjuk. Seth MacFarlane a tőle megszokott könyörtelen humorral mutatja be az általa elképzelt vadnyugatot a Hogyan rohanj a veszTEDbe című produkcióban, ahol Amanda mellett maga a rendező, illetve Charlize Theron és Liam Neeson játsszák a főszerepeket.
(Június 12-től a hazai mozikban – UIP Duna)