Nem ponyvaregény: összejött Uma Thurman és Quentin Tarantino

2014. június 19.
A 44 éves Uma Thurman és az 51 éves Quentin Tarantino, a kultfilmnek számító Ponyvaregény forgatása után húsz évvel hivatalosan is egy párt alkot.

 

Pletykák már korábban is felmerültek a színésznő és a kétszeres Oscar-díjas rendező viszonyáról, de eddig mindkét fél határozottan tagadta a románcot. A színésznő az elmúlt évek alatt boldog házasságban élt Ethan Hawke-kal, akitől két gyermeke is született, majd gyűrűs menyasszonya lett a magyar származású üzletembernek, Arpad ‘Arki’ Bussonnak, akitől most 22 hónapos kislánya, Rosalind született. Eközben Tarantino is begyűjtött pár híres barátnőt: randizott Mira Sorvinoval, Kathy Griffinnel, Julie Dreyfus-szal és a szintén rendező, Sofia Coppolával.

A közeli barátok szerint Tarantino mindig is szerelemes volt a szép színésznőbe, és miután véget ért legutolsó kapcsolata Courtney Hoffman tervezővel, valamint Uma is szakított Bussonnal, már nem állíthatta meg semmi, hogy bevallja érzelmeit.

A pár nyilvánosan, kéz a kézben a Cannes-i filmfesztiválon jelent meg először, ahol már közös villát is béreltek. Azóta egyre többször látják őket, együtt, míg kedden végre bejelentették, hogy húsz éves barátságuk „egy szintet feljebb lépett.”