Nem ponyvaregény: összejött Uma Thurman és Quentin Tarantino

2014. június 19. |

A 44 éves Uma Thurman és az 51 éves Quentin Tarantino, a kultfilmnek számító Ponyvaregény forgatása után húsz évvel hivatalosan is egy párt alkot.

 

Pletykák már korábban is felmerültek a színésznő és a kétszeres Oscar-díjas rendező viszonyáról, de eddig mindkét fél határozottan tagadta a románcot. A színésznő az elmúlt évek alatt boldog házasságban élt Ethan Hawke-kal, akitől két gyermeke is született, majd gyűrűs menyasszonya lett a magyar származású üzletembernek, Arpad ‘Arki’ Bussonnak, akitől most 22 hónapos kislánya, Rosalind született. Eközben Tarantino is begyűjtött pár híres barátnőt: randizott Mira Sorvinoval, Kathy Griffinnel, Julie Dreyfus-szal és a szintén rendező, Sofia Coppolával.

A közeli barátok szerint Tarantino mindig is szerelemes volt a szép színésznőbe, és miután véget ért legutolsó kapcsolata Courtney Hoffman tervezővel, valamint Uma is szakított Bussonnal, már nem állíthatta meg semmi, hogy bevallja érzelmeit.

A pár nyilvánosan, kéz a kézben a Cannes-i filmfesztiválon jelent meg először, ahol már közös villát is béreltek. Azóta egyre többször látják őket, együtt, míg kedden végre bejelentették, hogy húsz éves barátságuk „egy szintet feljebb lépett.”

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok