15 éve házasok Victoria és David

2014. július 08.
Victoria Beckham és David a hétvégén ünnepelték 15. házassági évfordulójukat, és köszönik szépen nagyon jól vannak.

Az egykori Spice Girls, aki ma már inkább divat fronton alkot maradandót, teljesen elégedett lehet az életével: divatmárkája dübörög, három fiú és egy kislány édesanyja és férjével is teljes egyetértésben éldegélnek.

Victoria a hamarosan megjelenő augusztusi Vogue címlapján szerepel és a lapnak adott interjújából már némi előzetest is olvashattunk a világhálón.
„Nem is tudom, hol lennék most David nélkül – mondja. – Ő ad számomra biztonságot és bátorít abban, amit csinálok. Én ugyanezt biztosítom a számára. Azt hiszem, semmit sem csinálnék másképp az életemben. Kemény, de szórakoztató munka árán jutottam el idáig. Semmin sem változtatnék.”

Az énekesnő és a focista egyébként 1997-ben találkoztak először egy jótékonysági focimeccsen, és egy év sem kellett hozzá, hogy bejelentsék, eljegyezték egymást. Az esküvőt 1999. július 4-én tartották Írországban, a Luttrellstown kastélyban, ahol az akkor alig négy hónapos fiúk, Brooklyn „tartotta a gyűrűket”. Három gyermekük született még: a most 12 éves Romeo, a 9 éves Cruz David, és a pár nap múlva a harmadik születésnapját ünneplő kis hercegnő, Harper.