A sztárok legújabb hobbija a bloggerkedés

2014. július 18.
Úgy tűnik, Hollwoodban már mindent kipróbáltak a celebek: divattervezés, beauty kollaborációk vagy épp jótékonysági szereplések. Most új területen próbálgatják szárnyaikat: felcsaptak bloggernek.

A sort Gwyneth Paltrow nyitotta hat évvel ezelőtt, amikor elindította goop.com oldalát. Az egészséges életmód népszerűsítése mellett a legújabb, trendi újdonságokról, valamint divatmárkákkal közös munkáiról is naprakészen beszámol.

Akkor azt hittük több híresség is követi majd példáját, de pár év eltelt, mire felbukkantak az újabb sztárbloggerek!

Olivia Palermo, divatikon 2011-ben indított el OliviaPalermo.com site-ját, melyen exluzív beszámolókat olvashatunk a nemzetközi divathetekről, továbbá stílus és szépség tippeket, valamint magánéletének kis fejezeteit is megosztja az olvasóival.

Zooey Deschanel színésznő szintén három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy bloggerként is megszólítja rajongóit. A hellogiggles.com-on többek között a körmöké, a cuki állatos videóké és életmód tanácsaié a főszerep.

Lauren Conrad nevét egy valóságshow-ban ismerhettük meg, azóta az ő is bekerült a meghatározó stílusikonok közé. De a hírnév felé menetelve, íróként is letette már névjegyét: a hollywoodi fiatalok életét bemutató regénysorozata a bestsellerek közé tartozik az Egyesült Államokan. Szintén 2011-ben döntött úgy, hogy megosztja bizonyos témákban a véleményét követőivel, így elindította a laurenconrad.com-ot. Többek között könyvajánlók, DIY (Do it yourself) „oktatás” és stíluskalauz várja az odakattintókat.

A szuper testű Jessica Alba két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy újdonsült anyukaként szerzett tapasztalatait blog formájában megosztja a nagyvilággal. A thehonestcompany.com környezet-, és családbarát termékeket ajánl kezdő anyukáknak és gyermekeiknek.

És akikre nagyon kíváncsiak vagyunk:

Blake Lively július 23-án indítja be blogger karrierjét az FYI oldallal, ahol nemcsak aktuális filmszerepeiről vagy reklámszerződéseiről olvashatunk, de megtudhatjuk azt is mivel foglalkozna legszíveseben, ha nem lenne színésznő. Gondolatai mellett beavat majd minket bolondos főzőtudományába is és talán elcsíphetünk néhány intim pillanatot a magánéletéből.


Reese Witherspoonra még 2015-ig várnunk kell, mert akkor indítja útjára életmód oldalát, amely főként déli gyökereire (New Orleans, Louisiana) koncentrál majd.