Sztárotthonok az ingatlanpiacon

2014. augusztus 11.
Igen, még a hírességek is költöznek, és olyankor régi otthonaik többnyire szabad prédává válnak az ingatlanpiacon. Persze nem valószínű, hogy a hirdetések böngészése közben éppen Reese Witherspoon spanyol stílusú villájára, vagy Frank Sinatra lakására esik a választásunk, de jó néha eljátszani a gondolattal, hogy milyen is lehet a sztárok otthonaiban élni.

1. Heidi Klum villája

A szupermodell olasz stílusú villája nem elég, hogy az óceánra néz, de minden megvan benne, amire csak vágynánk. Az ember karban tarthatja alakját a saját úszómedencéjében, barangolhat a villát körülvevő titkos kertek ösvényein, gyönyörködhet a szökőkutakban, ja, és ha golfozni támadna kedve, el se kell mennie hazulról, hiszen saját golfpályája is van.

Hol: Brentwood, Califoria

2. Frank Sinatra történelmi jelentőségű lakása

Olyan emberek ütötték agyon az időt itt, mint John F. Kennedy, Mia Farrow vagy Marilyan Monroe. A tervezésbe maga Sinatra is besegített, aki egy ideig élt is ebben a lakásban. A falakat Andy Warhol festményei díszítik, két terasz is tartozik hozzá és hatalmas üvegablakok engedik beáradni a nappali fényt. Kérdés persze, hogy egyáltalán le mernénk e ülni egy ilyen múzeumnak is beillő, történelemmel átitatott lakásban?

Hol: 530 East 72nd Street, New York 

3. Reese Witherspoon spanyol stílusú álomotthona

Elsősorban családosoknak ajánljuk Witherspoon gyönyörű, spanyol stílusú házát. Tartozik hozzá medence, játszótér, tűzrakóhely, süllyesztett trambulin és spa is, hogy anyu tudjon pihenni, míg a gyerekek játszanak.

Hol: Brentwood, California

4. Marilyn Monroe szerény nyári lakja

Ha valaki nem otthont, csak egy kellemes kis nyaralót keres magának, ideális választásnak tűnhet Marilyn Monroe hétvégi háza. Ráadásul 90%-ban megőrizték az eredeti konstrukciót, így tényleg pont úgy érezhetjük magunkat nyaralás közben, mint a nagy Marilyn. 

Hol: Lake Arrowhead, CA

5. Rihanna  pöpec pecója

Igazi vagány, fiatalos, modern stílusú otthon, ahová mindig meghívhatjuk a barátainkat. Rendezhetünk medencés bulit, vagy a kinti étkező-pavilonokban vacsorapartit is. És ha Rihannának elég jó volt, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a legmenőbb lakások egyikébe költözünk.

Hol: Pacific Palisades, Los Angeles