Chris Martin és Jennifer Lawrence egy pár

2014. augusztus 29.
Már mindenki teljesen biztos benne, hogy Gwyneth Paltrow exférje, Chris Martin és a fiatal színésznő, Jennifer Lawrence egy párt alkotnak. Csak épp még tagadják...

Külön autóval mennek haza a bulik után, nem mutatkoznak együtt nyilvánosan, de mindig vannak „közeli barátok” és névtelen „források”, akik megerősítik a pletykákat. Ezekre hivatkozva, immár tényként kezelik, hogy Gwyneth Paltrow ex-férje és az Oscar-díjas színésznő június vége óta találkozgatnak, kapcsolatuk pedig augusztus elején vált komolyabbá, miután a 24 éves színésznő szakított Nicholas Hoult színésszel.

A pletykák egy augusztus eleji borvidék látogatás után erősödtek fel, amikor együtt látták a két sztárt naplementét nézni és kéz a kézben andalogni.

Jennifer Lawrence és a Coldplay énekese az Éhezők Viadala című film kapcsán ismerkedett meg: Chris Martin ugyanis a film egyik betétdalát, az Atlas-t szerezte.
Arról nem érkeztek egyenlőre hírek, hogy Gwyneth Paltrow mit szól a friss barátnőhöz, de az biztos, hogy a paprazzik lesben állnak. Nem valószínű egyébként, hogy nagyon zavarná, hiszen augusztus óta a Glee sorozat producerével, Brad Falchukkal randizgat.

Jennifer Lawrence egy Coldplay buli után „menekül” a fotósok elől