Szupermodell vendégszerkesztő a Cosmopolitan magazinnál

2014. szeptember 12.
Az egyik legsikeresebb hazai modell, Mihalik Enikő lesz a Cosmopolitan októberi számának vendégszerkesztője. A topmodell ráadásul 2012 óta először ismét magyar címlapon pózol: a magazin októberi számának borítóiról is ő mosolyog majd.

Első alkalommal kért fel a magyar Cosmopolitan magazin nemzetközi hírű topmodellt vendégszerkesztőnek. Mihalik Enikő egyike a világ legsikeresebb topmodelljeinek, nyár végén repült haza New York-ból, hogy a hazánkban legrégebb óta jelenlévő glossy magazin októberi lapszámának szerkesztésében részt vegyen. Az aktuális kiadás tematikájának kitalálása közben számos, őt magát érintő téma került az oldalakra, illetve exkluzív, személyes hangvételű nagyinterjú is készült vele.

“Egy végtelenül kedves, laza lányt ismertünk meg benne, aki számtalan külföldi magazinnal dolgozott már, ennek köszönhetően pedig egy kicsit más nézőponttal közelítette meg a közös munkát, ami nagyon inspirálóan hatott a szerkesztőségre.” – mondta Sabján Johanna, a Cosmopolitan hazai kiadásának főszerkesztője.

Mihalik Enikő a szerkesztői feladatok mellett ráadásul két év után először hazai címlapon is szerepel majd.  A különleges alkalmat kihasználva két különböző fotó is készült az októberi szám borítójára: a klasszikus, nagyméretű kiadás mellett a kisebb, ún. travel size is exkluzív címlappal kerül a standokra szeptember 11-én.