Ki lesz a trónörökös: Charlene hercegnő ikreket vár

2014. október 08.
A monacói hercegnő, Charlene és Albert herceg hivatalosan is bejelentették: ikreik születnek. Kié lesz vajon a korona?

A hercegi párról már korábban is pletykálták (mi is beszámoltunk róla) hogy ikreik lesznek, de hivatalosan csak most erősítették meg a kettős örömhírt. A 36 éves, egykori olimpikon úszó és Monaco örök agglegénye 2011-ben fogadott örök hűséget egymásnak.

Albert hercegnek korábbi kicsapongó élete során már született két, házasságon kívüli gyermeke. 1992-ben az amerikai pincérnőtől, Tamara Rotolo hozta világra Jazmin nevű lányát, 2003-ban pedig a togói légikisasszony, Nicole Coste ajándékozta meg Alexander nevű fiával. Bár hivatalosan egyikük sem tarthat igényt a trónra, édesapjuk nem csekély vagyonából részesülnek a törvények szerint (akiket jó apához híven a herceg jelenleg is támogat).

De visszatérve az év végére várt ikrekhez: az Alkotmány szerint a fejedelemség ikrek esetén is az elsőszülöttre száll. Az még nem tisztázott, hogy mi történik akkor, ha az első baba esetleg lány…

A hercegi pár mindezek mellett nagyon boldog, és legfőbb gondjuk inkább, hogy vigyázzanak a kismamára, és hogy minden rendben menjen a várandósság alatt.