Lélegzetelállító látvány – az első turnéfotók Kylie koncertjéről

2014. október 09.
Alig kezdődött el Liverpoolban Kylie Minogue vadonatúj turnéja, máris lenyűgözte vele a világot. Exkluzív galériánkban megmutatjuk, mire számíthatsz a budapesti koncerten.

Ahogy azt már az ausztrál származású énekesnőtől megszokhattunk, rendkívül látványos show-t állított össze: óriási méretű színpad, kivetítők, díszletek és technikai újítások. A képeket látva nem kérdés, hogy az év egyik leglátványosabb koncertjének lehetünk szemtanú október 18-án a Budapest Arénában, ahol már a koncert előtti napon megkezdődik az építés, amiben 95 magyar is részt vesz.

Az exkluzív galériárt kattints a képre!

A felszerelés mennyiségét jól mutatja, hogy 3 kosaras darura és 5 targoncára is szükség van az építés, valamint a bontás alatt, hiszen csak a színpad fölé közel 45 tonnányi felszerelést függesztenek fel. Mindent magukkal hurcolnak a legapróbb kiegészítőkig, hogy garantáltan ugyanazt az élményt nyújthassák minden egyes városban a rajongóknak. Éppen ezért a felszerelést közel 20 kamion, 7 busz és 4 teherautó szállítja.

Kylie az öltözőjébe nem kért előzetesen extra dolgokat, csupán 2 kanapét, székeket, dohányzóasztalt, egy nagy tükröt és hangulatvilágítást, ezenfelül pedig szélessávú internetet. A fellépő ruhák számára azonban külön helységet kértek, mivel nem csak Kylie öltözik át többször a koncert alatt, hanem két tucatnyi táncosa és zenészei is. A koncertet 4 kamera veszi csak a kivetítők miatt, és a 6 fős kísérőzenekar mellett 3 vokalista és 16 táncos működik még közre.

Várható kapunyitás Budapesten is 18.30-kor lesz, a koncert-felvezetője 20 órától indul, maga Kylie 20.30 körül lép színpadra két órás show-jával.