Új, magyar hírek is a Victoria’s Secret háza tájáról

2014. november 04.
Nagy örömünkre Mihalik Enikő 2009 után ismét a Victoria's Secret kifutójára léphet, a dollármilliókat érő, ékkövekkel kirakott Fantasy melltartóit pedig idén a két brazil topmodell, Adriana Lima és Alessandra Ambrosio viselhetik.

Ismét magyar lány lépkedhet az angyalok között decemberben, a Victoria’s Secret bemutatóján. Mihalik Enikő egyszer már volt csábos angyal 2009-ben, most újra a kifutóra léphet a legnagyobb topmodellek sorában.

A Victoria’s Secret amerikai fehérneműcég minden évben bemutat egy dollármilliókat érő melltartót, a Fantasy Bra-t, igaz,  a márka történetében idén először két darabot.

2014-ben Adriana Limát és Alessandra Ambrosiót érte az a megtiszteltetés, hogy a 16 ezer darab drágakővel díszített fhérneműt viselhessék. A több mint 2 millió dollár (közel 500 millió forint) értékű fehérneműket Pascal Mouwad, a világhírű libanoni ékszerész tervezte, s mindegyik változatot 1300 órán át készítették a mesterek.

A melltartóhoz testékszerek is tartoznak, amik 18 karátos arannyal vannak körbevonva. A két brazil topmodell korábban már hordhta a a nagyértékű melltartók egy-egy verzióját: Adriana Lima 2008-ban és 2010-ben, míg Alessandra Ambrosio 2012-ben mutathatta be a közönségnek a Fantasy Bra-t.

„2014-ben a Fantasy Bra még különlegesebb, mint eddig, hiszen idén két darabot terveztek belőle. Rendkívül boldog vagyok, hiszen az élményt egy nagyon jó barátnőmmel, Alessandra Ambrosióval oszhatom meg, akivel szinte egyszerre kezdtünk a Victoria’s Secret-nek dolgozni.” – mesélte Adriana Lima.

Az idei Victoria’s Secret fehérneműbemutatót Londonban rendezik meg, decemberben pedig a tévénézőknek is bepillantást engednek a showba.