Adriana Lima visszatér a Maybelline-hez

2014. június 23. |

A világhírű szupermodell, Adriana Lima újra csatlakozik a Maybelline New York szépségnagyköveteihez! Adriana már képviselte a márkát 2003 és 2009 között, most pedig olyan sikeres és elismert hírességek közé tér vissza mint Christy Turlington, Emiliy DiDonato, Jourdan Dunn vagy Marloes Horst.

„Megtiszteltetés újra köreinkbe köszönteni Adriana-t, akit a nők nem csak szépsége miatt csodálnak, de a rászorulók megsegítéséért elkötelezett tevékenységei miatt is. Az élet iránti szenvedélye és pozitív energiája megkérdőjelezhetetlen, igazi Maybelline személyiség.” nyilatkozta Jerome Bruhat, Globális Márka Elnök

Adriana Lima rendkívül erős személyiség a kommunikációban, jelenleg a világon a legnagyobb közösségi média platformmal rendelkezik a szupermodellek között. Bár legtöbben a Victoria’s Secret arcaként ismerik, olyan magazinokban láthattuk már, mint a V Magazine, Harper’s Bazaar, ELLE és a Vogue.

A gyönyörű modell folyékonyan beszél angolul, franciául, olaszul, spanyolul és az anyanyelvén, portugálul is. Körbeutazta a világot és kötelességének érzi viszonozni mindazt a jót, amit kapott. A St.Luke Alapítvánnyal együttműködve a rászoruló Haiti-i  kismamákon segítenek, hogy biztonságos és megfelelő orvosi ellátáshoz juthassanak.

Adriana Lima-t a Maybelline New York televíziós és sajtó kampányaiban is  láthatjuk majd!

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból hal

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból