Adriana Lima visszatér a Maybelline-hez

2014. június 23.
A világhírű szupermodell, Adriana Lima újra csatlakozik a Maybelline New York szépségnagyköveteihez! Adriana már képviselte a márkát 2003 és 2009 között, most pedig olyan sikeres és elismert hírességek közé tér vissza mint Christy Turlington, Emiliy DiDonato, Jourdan Dunn vagy Marloes Horst.

„Megtiszteltetés újra köreinkbe köszönteni Adriana-t, akit a nők nem csak szépsége miatt csodálnak, de a rászorulók megsegítéséért elkötelezett tevékenységei miatt is. Az élet iránti szenvedélye és pozitív energiája megkérdőjelezhetetlen, igazi Maybelline személyiség.” nyilatkozta Jerome Bruhat, Globális Márka Elnök

Adriana Lima rendkívül erős személyiség a kommunikációban, jelenleg a világon a legnagyobb közösségi média platformmal rendelkezik a szupermodellek között. Bár legtöbben a Victoria’s Secret arcaként ismerik, olyan magazinokban láthattuk már, mint a V Magazine, Harper’s Bazaar, ELLE és a Vogue.

A gyönyörű modell folyékonyan beszél angolul, franciául, olaszul, spanyolul és az anyanyelvén, portugálul is. Körbeutazta a világot és kötelességének érzi viszonozni mindazt a jót, amit kapott. A St.Luke Alapítvánnyal együttműködve a rászoruló Haiti-i  kismamákon segítenek, hogy biztonságos és megfelelő orvosi ellátáshoz juthassanak.

Adriana Lima-t a Maybelline New York televíziós és sajtó kampányaiban is  láthatjuk majd!