Sztárcsaládok karácsonyi tradíciói

2014. december 09.
Már a sztárok is lázasan készülődnek a karácsonyra. Milyen hagyományokat követnek? Mik a jól bevált praktikáik?

Nicole Ritchie & Joel Madden

„Már kiskoromban nagyon szerettem az ünnepi készülődést: egyedül díszítettem fel a fát és dekoráltam ki a házat. Minden hagyományt betartunk karácsonykor, szeretjük a tradíciókat” – mondja Nicole Richie.

Jennifer Love Hewitt

A jótékonyságáról is híres színésznő karácsony éjjel sem tud kibújni a bőréből: a Los Angeles Mission szervezet önkénteseként hajléktalanoknak és rászorulóknak oszt ételeket, italokat. „Először azért jöttem ide, hogy segíthessek és adhassak valamit, de egy idő után azért a szeretetért jöttem vissza, amit ezektől az emberektől kaptam” – meséli Jennifer.

Gloria & Emilio Estefan

A sztárpár karácsony előtt hatalmas partit rendez a rászorulóknak és a gyerekeiknek – így próbálják boldogabbá tenni az ünnepeket számukra is: „Az egyik éttermünkben ingyenes kiszolgálást biztosítunk a hátrányos helyzetű családoknak, a gyerekeknek pedig arcfestéssel és vetélkedőkkel kedveskedünk.”

Olivia Munn

A színésznő és családja nem tartja fontosnak a hagyományokat. Kivéve egyetlen egyet: a színésznő anyukája senkit sem enged be a konyhába karácsony előtt: „Egyszerűen magára zárja az ajtót: süt-főz, minden finomat ő csinál. Még mosogatni sem enged be minket, annyira titkosak a recepjei.”

Kate Hudson

A gyönyörű színésznő szenteste előtti éjjelen házibulit szervez a legjobb barátainak, ahol megajándékozzák egymást. „Kínosan ügyelek a részletekre: csak a legjobb pincérek és a legfinomabb koktélok lehetnek a karácsonyi partimon!”- meséli nevetve Kate.

Eva Longoria

„Hagyományőrző, mélyen katolikus családból származom, így a szentestét minden évben a templomban töltjük. Sokat sütünk, főzünk – a lényeg, hogy együtt legyünk” – mondja a színésznő.

Chrissy Teigen & John Legend

„Sok családdal ellentétben mi már szenteste kibontjuk az ajándékainkat, hiszen sokkal hangulatosabb így. Az ajándékozás után hatalmas vacsorát csapunk, másnap pedig filmeket nézünk, olvasgatunk, otthon töltjük az egész napot” – meséli a modell és énekes férje.